MijnGemeenteDichtbij

MijnGemeenteDichtbij

Meanderplein 1, 5271GC, Sint-Michielsgestel 073-5531111 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Samen maken we Sint-Michielsgestel
In het voorjaar van 2014 is na de gemeenteraadsverkiezingen een nieuw college gestart, met een bestuursakkoord getiteld ‘Samen maken we Sint-Michielsgestel’. Onze missie is dat we samen werken aan de opgave dat onze dorpen vitaal blijven en dat het leven en werken er goed is. Belangrijk is dat iedereen mee kan doen. Verenigingen, ondernemers en instellingen spelen een belangrijke rol. Laat zien dat u er bent, en laat zien wat u doet.

Oog voor elkaar
Vanaf januari 2015 nemen we als gemeente rijkstaken over op het gebied van zorg. Het gaat om de participatiewet, de Wet op de jeugdzorg en de Wet maatschappelijke ondersteuning. We verwachten van uw kant initiatief en oog voor elkaar. Wij willen ruimte scheppen voor uw initiatief, dichtbij mensen staan en zorgen voor hen die het nodig hebben. We zijn daarbij op zoek naar de wijze waarop we dat met u het beste kunnen doen.

In ontwikkeling
De gemeente is volop in ontwikkeling. Van groot belang is de kerntakendiscussie 2014/2105. Dit vraagt veel van u en van ons. Er is al veel bezuinigd. Toch moeten we opnieuw keuzes maken. We zijn op zoek naar nieuwe wegen. Daarbij willen we meer aan u overlaten, en u tegelijkertijd niet los laten. De resultaten zullen we in het eerste kwartaal van 2015 vertalen in het collegeprogramma voor de komende jaren. Hiermee laten we zien dat we uw inbreng serieus nemen.
Daarnaast bereiden we ons voor op een intensieve samenwerking met onze buurgemeenten. De raad zal begin 2015 een besluit nemen over een ambtelijke fusie met Boxtel. Belangrijkste daarbij is dat u daar beter van wordt. We willen een attente gemeente zijn, die dichtbij u als burger staat. En we kiezen ervoor om op een respectvolle manier met onze burgers en partners samen te werken.

Meer Ministeries en overheid in de buurt

Deze MijnGemeenteDichtbij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Ministeries en overheid in de buurt.