Minicar Centrum Veenendaal

Minicar Centrum Veenendaal

Standaardruiter 21 1, 3905PT, Veenendaal 0318-554578 Website

Openingstijden (16 jan - 22 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Minicar Centrum Veenendaal.

Minicar Centrum is dealer van het merk Microcar sinds 1998,wij leveren zowel nieuwe als gebruikte brommobielen van het Merk Microcar.

Met ruim 10 jaar ervaring in verkoop en onderhoud aan alle merken brommobielen worden de klanten van goed advies voorzien.

Groot genoeg om alle merken te leveren, klein genoeg om iedere klant persoonlijk te kennen.

U vind onze showroom aan de Standaardruiter 21-11 .

Hier maakt u kennis met de nieuwste modellen van Microcar. Microcar heeft 4 modellen, de M-Go de meest verkochte brommobiel sinds 5 jaar, de microcar M8 een mini look a like, zeer stoere brommobiel, de Microcar F8c een coupe op basis van de M-Go en de Microcar Dué een fiat 500 look a like. De kreet `het is net een echte auto` horen we tegenwoordig veel. Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken, maak dan gebruik van een vrijblijvende demonstatie aan huis. Voor meer informatie, vraag naar de voorwaarden.

Al onze brommobiel occasions worden standaard afgeleverd met een grote beurt, rij-instructie, volle tank en minimaal 3 maanden garantie.Afleveringen doen wij bij u thuis.Wij bereken geen extra kosten voor het rijklaar maken.

Ook voor onderhoud aan uw brommobiel bent u bij ons op het juiste adres, of het nu is voor het reguliere onderhoud, schade reparatie of een servicebeurt wij staan altijd voor u klaar. IS de afstand naar Veenendaal te groot dan hebben wij de mogelijkheid om u auto op te halen en weer terug te brengen.

Wij hebben naast ons bedrijf ook een webwinkel waar u zowel nieuwe als gebruikte onderdelen kan bestellen kijk maar eens op www.minicar-onderdelen.nl

Graag tot ziens in onze showroom op de standaardruiter 21-01.

Meer Gezondheidsdiensten in de buurt

Deze Minicar Centrum Veenendaal vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Gezondheidsdiensten in de buurt.