Molen Cesaroefentherapie M J M van de

Molen Cesaroefentherapie M J M van de

Zeldertsedreef 11 C, 3824EJ, Amersfoort 033-4480808 Website

Openingstijden (19 okt - 25 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Open in de avond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In het medisch centrum Nieuwland wordt door Monique van de Molen en Ellen Veenhuizen oefentherapie Cesar gegeven.

Monique van de Molen (1958) is ruim 25 jaar werkzaam als oefentherapeute Cesar.
Na eerst 15 jaar werkzaam geweest te zijn binnen verschillende instellingen ben ik begonnen met het starten van de praktijk oefentherapie Cesar binnen het Medisch Centrum Nieuwland.

In de afgelopen jaren ben ik mijzelf meer gaan verdiepen in een aantal zaken binnen de oefentherapie waardoor er specialisaties zijn ontstaan naast de algemene oefentherapie.

Ik ben naast oefentherapeute Cesar tevens adem- en ontspanningstherapeute volgens de methode Van Dixhoorn en Psychosomatisch oefentherapeut.

Op onze website kunt u daarover meer informatie vinden.

Tevens behandel ik vrouwen die zwangerschapsgerelateerde klachten hebben zowel post- als prenataal, bekkenpijn, incontinentieklachten.

Algemene houdings- en bewegingsafwijkingen van neurologische- orthopedische en rheumatische aard, arbeidsrelevante klachten en beroepsklachten.

Ellen Veenhuizen-Ruitenbeek is als oefentherapeut Cesar afgestudeerd in 1989 en als kinderoefentherapeut in 1992.

In 2001 ben ik daarbij ook sensomotorisch integratietherapeut geworden.
Vanaf mijn afstuderen heb ik altijd met kinderen gewerkt. Begonnen in Rotterdam, later in Oud-Beijerland. Vanaf 2000 werk ik in Amersfoort. Een deel daarvan in het medisch centrum Nieuwland, en ik werk, ook als kinderoefentherapeut, binnen het speciaal basis onderwijs. Kijk op "kinderoefentherapie" voor meer informatie.

Door mijn hobby paardrijden ben ik er achter gekomen dat ruiters met een lichamelijke klacht of beperking niet altijd de juiste begeleiding krijgen in het verbeteren van hun houding. Het geven van gerichte oefentherapie voor ruiters kan dan een goed hulpmiddel zijn om klachten te verminderen en (weer/meer) plezier in het paardrijden te krijgen.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Molen Cesaroefentherapie M J M van de vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.