Mom Assurantiën

Mom Assurantiën

Laagjes 5, 3076BJ, Rotterdam 010-4322355 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

MOM Makelaardij is een familiebedrijf dat vanaf 1960 al actief is binnen de financiële dienstverlening. Onze kernwoorden zijn klantgerichtheid, service, persoonlijke aandacht en we hebben daarbij nadrukkelijk géén 9-tot-5-mentaliteit.

Persoonlijk, informeel en kundig.
Wij kiezen niet voor de bekende zakelijke benadering, maar juist voor een informele sfeer. Uiteraard zorgen we aan de andere kant voor de professionaliteit die u mag verwachten van een financieel dienstverlener. We gaan graag op een persoonlijke en open manier met u om en zullen daarbij onze expertise gebruiken om u optimaal te adviseren, te begeleiden en te ondersteunen. U bent bij ons geen nummer, maar een zeer gewaardeerde klant.

Onze expertise.
Wij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van makelaardij, hypotheken, financieringen, sparen, beleggen en schade- en levensverzekeringen. U kunt bij ons dus terecht voor een “totaalpakket” aan financiële producten. Zo zijn we u graag op een zo compleet mogelijke manier van dienst en houden we rekening met de interactie van diverse diensten en mogelijkheden.

Aankoop van uw woning.
Het kopen van een huis is een van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of u nu voor het eerst een woning koopt, of al eerder een woning kocht: deskundig advies is bij de aankoop van uw woning onmisbaar!

Hulp bij de aankoop van uw woning.
De aankoop van een woning is altijd een spannende aangelegenheid. Wij nemen u hierbij dan ook zo veel mogelijk zorg uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis: wij staan u graag met raad en daad bij. We begeleiden u vanaf het oriënterende gesprek tot en met de overdracht bij de notaris.

Meer Verzekeringen in de buurt

Deze Mom Assurantiën vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verzekeringen in de buurt.