Mondt Administraties J P

Mondt Administraties J P

Koningin Wilhelminahaven NZ 1, 3134KE, Vlaardingen 010-4352388 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Financiële administratie en fiscale zaken zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is vaak lastig en ingewikkeld.
Mondt Adviesgroep is een administratie- en belastingadvieskantoor waar u dit soort zaken kunt laten verzorgen. Zowel bij ons op kantoor als bij u thuis of op uw kantoor verzorgen wij een deel of de complete administratie.
Van het invoeren van bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samen stellen en bespreken van uw jaarverslag.

De regelgeving die de overheid ons oplegd is voor ons het uitgangspunt voor het verzorgen van de administratie en belastingzaken.
De klant zo goed mogelijk adviseren en maatwerk leveren staan daarbij centraal.

Onze meeste klanten zijn voornamelijk bedrijven uit het mkb en komen uit heel Nederland. Ook particulieren weten ons al jaren te vinden voor belastingadvies en voor het invullen van hun aangifte voor de inkomstenbelasting.

Er zijn klanten die zoveel mogelijk zelf willen oppakken, voor hen voeren wij alleen de controle uit en/of verzorgen wij de jaarstukken en diverse aangiften.
Er zijn ook klanten die alles uitbesteden, wij verzorgen dan de gehele administratie.

Mondt Adviesgroep is klein begonnen in 1992 onder de naam Mondt Administraties.
Inmiddels zijn we uitgegroeid en hebben we 7medewerkers in dienst en 2 eigenaren. Vanaf 2006 zijn wij gevestigd op de Koningin Wilhelminahaven NZ 1 in Vlaardingen. In 2006 zij wij tevens gecertificeerd en aangesloten bij het NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie en Belastingdeskundigen.

Persoonlijke aandacht en meteen geholpen worden, daar draait het om bij ons. Zaken snel oplossen zodat u weer verder kunt.

Natuurlijk bieden wij deze service ook aan bedrijven en particulieren in Delft, Den Haag,Maasland, Maassluis, Oud- Beijerland, Ouddorp, Rijswijk, Rosmalen, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Stompwijk e.o.

Naast Vlaardingen hebben wij ook klanten in o.a. Dordrecht, Voorburg, Zwijndrecht

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Mondt Administraties J P vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.