Monnik Dranken De

Monnik Dranken De

Deventerstraat 6, 7575EM, Oldenzaal 0541-513076 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De Monnik Dranken is een drankengroothandel en familiebedrijf uit Oldenzaal dat zich al enkele generaties voortzet. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en heeft 65 medewerkers in vaste dienst. Het totale assortiment van De Monnik Dranken is breed en diep en bestaat uit circa 6.500 verschillende soorten dranken en drankaanverwante artikelen.

Importeur.

Ook importeert De Monnik Dranken vanuit verschillende landen en continenten diverse wijnen en bekende drankenmerken. De Monnik Dranken heeft de exclusieve import en distributie in Nederland van diverse kwaliteitswijnhuizen zoals o.a. Baron Philippe de Rothschild (Frankrijk), Vina Ventisquero (Chili), Andeluna Cellars (Argentinië), Bodegas Carrau (Uruguay), Hunter’s (Nieuw-Zeeland), Tall Poppy (Australië). Drankenmerken die we exclusief voor Nederland importeren, verkopen en distribueren zijn o.a. Kleiner Feigling, WKD, Dooley’s, BenRiach Single Malt Whisky, GlenDronach Single Malt Whisky, Godet Cognac, Aalborg Akvavit, Opal Nera Sambuca en Finest Call Premium Cocktail Mixes.
De Monnik Dranken vertegenwoordigt en vercommercialiseert deze wijnen en drankenmerken exclusief voor de Nederlandse markt. Deze vallen, wat betreft het commerciële en logistieke traject in heel Nederland, onder onze verantwoordelijkheid.

Distributie.

De distributie gaat via de commerciële (groothandels-) organisaties. Op bijna alle drankenbeurzen is De Monnik Dranken nadrukkelijk aanwezig om de betreffende merken te promoten. Onze omvangrijke klantenkring bestaat onder andere uit groothandels, slijterijen, wijnhandelaren en horecagelegenheden uit heel Nederland. De Monnik Dranken is aangesloten bij de DON- organisatie en is er sprake van een samenwerking met Grolsch.

Meer Distributeurs en expediteurs in de buurt

Deze Monnik Dranken De vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Distributeurs en expediteurs in de buurt.