Monten Tandprotheticus

Monten Tandprotheticus

Parklaan 14, 5261LR, Vught 073-6569827 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Tandprothetische praktijk Pieter Monten is sinds 1992 gevestigd in Valkenswaard en sinds 1993 in Vught. De praktijk is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van kunstgebitten en klikgebitten op implantaten. De praktijk is HKZ gecertificeerd via de ONT (Organisatie Nederlandse Tandprothetici).

De tandprothetische praktijk is midden in het centrum van Valkenswaard gevestigd. De tandprothetische praktijk in Vught is sinds 2009 gevestigd op het Zorgpark Voorburg in het centrum voor mondzorg van Wim Kapteijns.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij uw rekening direct kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar. De nota van uw eigen bijdrage ontvangt u dan ook van uw verzekeraar.
De volledige prothese
De prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten wordt voor 75% vanuit de basisverzekering vergoed. De overige 25 % is uw eigen bijdrage. Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft krijgt u ook nog een geheel of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage.

Reparaties en Rebasingen
Reparaties en rebasingen (opnieuw passend maken) van een prothese gemaakt op een kaak waarin geen tanden of kiezen meer zitten worden volledig vergoed door de basisverzekering.

Partiële Prothese
(Gedeeltelijke) Protheses gemaakt in een kaak waarin nog tanden of kiezen staan worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen een aanvullende tandartsverzekering komt u in deze kosten tegemoet.

Garantie
Op een volledige gebitsprothese zit 1 jaar garantie op duurzaamheid en nazorg. Op gedeeltelijke protheses 2 maanden. Slijp of vijl zelf nooit aan uw prothese, hiermee vervalt alle garantie. Na rebasingen (opvullen) heeft u recht op 2 maanden nazorg. Reparaties vallen buiten elke vorm van garantie. Ook een verminderde pasvorm t.g.v. veranderingen van de kaken en weefsels vallen niet onder garantie.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Monten Tandprotheticus vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.