Mulder Kunststof Kozijnen

Mulder Kunststof Kozijnen

Graafstroomstraat 32, 3044AR, Rotterdam 010-4370117 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De zekerheid van Mulder
In uw huis wilt u optimaal comfort, het is de plek waar u rust vindt. Bij Mulder kozijntechniek kunt u uw woonplezier vergroten. Kunststof kozijnen zijn erg fraai en vereisen geen onderhoud. Eindeloos verschillende uitvoeringen zorgen voor een naadloze aansluiting op de stijl van uw huis. Door plaatsing van een kunststof kozijn kunt u aanzienlijk veel geld besparen op uw energierekening. Mulder kan aan al uw wensen voldoen mits het technisch mogelijk is. Kijk gerust eens rond op onze site en heeft u vragen of wilt u meer weten, neem dan contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Alles op maat gemaakt
Bij Mulder is niets te gek. Mulder kan aan al uw wensen voldoen mits het technisch mogelijk is. Kom gerust eens langs in onze showroom dan kunt u zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn.

Onze producten:
Kunststof kozijnen
Voordeuren
Dakkapellen
Gevelbekleding

AANBOUWEN OF VERBOUWEN MULDER REGELT HET
U kunt vakkundig uw aanbouw of uitbouw laten plaatsen door Mulder. Uiteraard met kunststof kozijnen van topkwaliteit. Mulder regelt eventueel ook het tekenwerk en de bouwaanvraag. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan.

Eigen fabricage
Mulder maakt van profielen van Schüco uw kozijnen. Omdat de kozijnen in de eigen fabriek op maat worden gemaakt bent u gegarandeerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd door het SKG en VKG keurmerk en uiteraard door Mulder zelf.

Sinds 1986 maakt Mulder kozijnen op maat. Sindsdien zijn wij een bekende naam in de regio die garant staat voor kwaliteit en vakmanschap. Mulder heeft de productie volledig in eigen beheer. De kunststof profielen van het merk Schüco worden vanuit Duitsland geleverd. Eenmaal bij Mulder wordt in de eigen fabriek uw kozijn op maat gemaakt. Dit hele proces gebeurd onder streng toezicht van het SKG keurmerk, VKG keurmerk en de firma Mulder zelf, zo bent u altijd gegarandeerd van hoogstaande kwaliteit.

Meer Interieurontwerpers in de buurt

Deze Mulder Kunststof Kozijnen vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Interieurontwerpers in de buurt.