Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Multipaint

Multipaint

Staalwijk 60, 8251JX, Dronten 0321-382504 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Multipaint is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van staalconservering, terwijl onze andere vestiging, Dirk Pijpers Schadeherstelbedrijf al sinds 1991 zijn specialisme richt op het gebied van herstel- en spuitwerk aan voertuigen tot 3500kg en caravans.

Waar we in Nijkerk qua spuitwerk stoppen, gaan we in Dronten sinds 2000 verder. Met een hecht team werken we met veel plezier voor diverse kleine en grote opdrachtgevers met de wensen van de klant centraal.

Multipaint werkt met speciale moderne spuit- en straalcabines die in het bijzonder geschikt zijn voor het 'grote werk'. Voor bedrijfswagens, maar ook industrieel; van naai- tot landbouwmachine.

Het spuiten van o.a. machineframes en –onderdelen, liften en hoogwerkers, containerbakken, radiatoren, aanhangers behoren tot onze dagelijks werkzaamheden Via onze site krijgt u een kleine indruk van ons bedrijf en onze diensten.

Dus van kapstok tot container en van vrachtwagen tot graafmachine, kortom; van klein onderdeel tot zwaar transport kunnen in speciale moderne cabines gespoten worden. Ook voor reclamespuitwerk, constructie-straalwerk en schadeherstel kunt u bij ons terecht.

Multipaint biedt ook gerichte oplossingen voor offshore bedrijven. Aan het laksysteem in deze branche worden vaak speciale eisen gesteld, zoals zeer hoge laagdikte, bestendigheid tegen hoge temperaturen of chemische inwerking.
Producten worden bij Multipaint BV gestraald volgens gestelde norm, middels een zogenoemd lakvoorschrift in elk gewenst lakmerk gespoten en vervolgens gecertificeerd en op iedere door u gewenste locatie afgeleverd.

Meer Schoonmaakapparatuur in de buurt

Deze Multipaint vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Schoonmaakapparatuur in de buurt.