Nedland Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Nedland Gerechtsdeurwaarders & Incasso

Jan Campertlaan 2, 3201AX, Spijkenisse 0181-622707

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De kernactiviteit van Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V. is het incasseren van vorderingen, ongeachte de hoogte. Maar wij kijken verder dan deze basis en zullen waar nodig met lef afwijken van de standaard.

De specialisten van Rijnland herkent u aan daadkracht en doorzettingsvermogen. Onze eigenwijze en eigentijdse aanpak spreekt steeds meer organisaties aan. Met onze oplossingsgerichte manier van denken én handelen zijn wij in staat ondernemers te ondersteunen en betere resultaten te realiseren dan onze concurrenten.

Bij Rijnland Gerechtsdeurwaarders & Incasso B.V. staan drie kernwaarden centraal, te weten DAADKRACHT, KWALITEIT en DICHTBIJ.

DAADKRACHT, te herkennen aan de snelle maar rechtvaardige acties en hoge incassoresultaten. Niet eindeloos sommeren, Rijnland pakt door. Gedurende het gehele proces van aanmaning tot executie van het vonnis blijft Rijnland streng maar rechtvaardig, ook voor de debiteur.
KWALITEIT, te herkennen en aanwezig bij het jonge maar professionele team van mensen met een juridische achtergrond en opleiding. Kwaliteit, die online, 24 uur per dag voor de opdrachtgever is te raadplegen. En kwaliteit in de totale organisatie die zo ingericht is dat zowel de opdrachtgever als debiteuren niet eindeloos worden geconfronteerd met diverse afdelingen en medewerkers.
DICHTBIJ, een bewuste keuze van Rijnland. Wij willen dichtbij de opdrachtgever alswel bij de debiteur kunnen staan. Door onze kennis van de lokale markt en onze vaste dossierbehandelaars kunnen wij dit ook blijven borgen. Rijnland staat voor een sterke regionale partner, maar ook landelijk beschikken wij over een netwerk van kantoren waarmee wij samenwerken. Deze worden door ons kantoor aangestuurd, zodat u altijd uw vertrouwde, dichtbij zijnde aanspreekpunt houdt.

Meer Financieringen in de buurt

Deze Nedland Gerechtsdeurwaarders & Incasso vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Financieringen in de buurt.