Nijkerk Woningstichting

Nijkerk Woningstichting

Van 't Hoffstraat 40, 3863AX, Nijkerk 033-2477400 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Prettig wonen bepaalt voor veel mensen of ze prettig leven. Dat gaat verder dan een fijn huis. Ook de woonomgeving moet veilig en leefbaar zijn. Mensen moeten een plek hebben waar ze zelfstandig kunnen wonen, ook als ze zorg of extra ondersteuning nodig hebben. Op al deze vlakken is WSN actief.

We doen dat door maatschappelijk te ondernemen, door het bieden van voldoende en betaalbare woningen passend bij de wensen en behoeften van onze huidige samenleving, door het faciliteren van voorzieningen en door extra ruimte te bieden aan senioren, starters en mensen met een beperking die op de woningmarkt moeite hebben om een woning te vinden. Maar we werken natuurlijk niet alleen. Juist samen met partners kunnen we wat betekenen voor de mensen in Nijkerk. Met respect en onderling vertrouwen vullen de partijen elkaar goed aan. Zodat we samen maatwerk kunnen leveren op het gebied van wonen, zorg, welzijn en leefbaarheid. Onze rol daarin nemen we serieus. Door initiatieven te nemen, te participeren in verschillende projecten en door kansen te benutten, kunnen we toonaangevend zijn op het gebied van wonen, het leveren van woondiensten en kwalitatief goede woonmilieus en het faciliteren van zorgdiensten.

Actief voor de samenleving in Nijkerk, dat is waar we voor staan. De lokale samenleving vraagt om een passend aanbod aan woonruimte. We werken dan ook aan verschillende nieuwbouwprojecten. Dat vraagt om een creatieve aanpak, want Nijkerk heeft nog maar beperkte mogelijkheden om uit te breiden.

We verhuren ruim 3.000 woningen in de gemeente Nijkerk. Het grootste deel daarvan in Nijkerk zelf, verdeeld over bijna alle wijken. We bieden zo veel mogelijk maatwerk. Onze partners zijn de gemeente en zorg- en welzijnsinstellingen. We luisteren naar onze omgeving en laten zien wat we doen en waarom we dat doen.

Meer Hypotheken in de buurt

Deze Nijkerk Woningstichting vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Hypotheken in de buurt.