Nistelrooij Betonwereld van

Nistelrooij Betonwereld van

De Amert 134 A, 5462GH, Veghel 0413-365059 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In 1977 is er begonnen om als servicedienst te kunnen fungeren voor reparaties aan betonafwerkmachines en als ondersteuning voor vloerbedrijven.

In 1987 is naast de bestaande activiteiten gestart met het leveren van bladen en schijven voor betonafwerkmachines. Het voortdurend zoeken naar de beste kwaliteit en vernieuwing op gebied van betonafwerking heeft er toe geleid dat een breed pakket van uiterst professionele producten opgenomen zijn in het assortiment.

Het bedrijf is zich vanaf 2006 gaan verdiepen in het esthetische aspect van betonvloeren. Hierin is Durocem als partner gevonden. De producten van Durocem bieden ongekende duurzame mogelijkheden met de beste kwaliteit. Door toepassing van diverse beschikbare producten zijn er talloze mogelijkheden op gebied van design gecombineerd met het gemak van beton. Tevens worden de oppervlakte eigenschappen verbeterd.

Het streven is om een totaalpakket aan te kunnen bieden voor de betonafwerking met daarbij als uitgangspunt betrouwbaar en duurzaam advies voor elk vraagstuk met aandacht voor de gewenste kwaliteit.
Deze visie heeft er ondermeer toe geleid dat sinds 2011 van Nistelrooij Betonwereld zich dealer van Bartell Morrison betonafwerkingsmachines mag noemen. Daarnaast is ook een breed pakket van diverse machines en handgereedschappen van verschillende andere gerenommeerde merken zoals Barikell en Lievers in het assortiment opgenomen. Ook motoren en onderdelen van merken zoals Briggs & Stratton, Lombardini, Kohler en Honda worden betrokken van zorgvuldig geselecteerde betrouwbare leveranciers.

De ruim 35 jarige kennis en ervaring en het brede assortiment op gebied van machines, gereedschappen, onderdelen en afwerkingsproducten, vormen de basis dat voor een ieder de juiste oplossing geboden kan worden.

Kom ons bezoeken op de Bouw Compleet op 15, 16 of 17 September in Gorinchem.
Daar staat tevens onze nieuwe machine geshowd.

Meer Bouwmaterialen en machines in de buurt

Deze Nistelrooij Betonwereld van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bouwmaterialen en machines in de buurt.