Nuus Antieke Klokken Frank van

Nuus Antieke Klokken Frank van

Zuid Willemsvaart 577, 5211SJ, Den Bosch 073-6144319 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  gesloten
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De wereld van de klok is de wereld van Frank van Nuus, gediplomeerd juwelier en uurwerkmaker van antieke klokken en barometers. Na de vakschool in Schoonhoven en jarenlange ervaring bij oude rotten heb ik nu al meer dan twintig jaar een eigen zaak in de binnenstad van `s-Hertogenbosch. Wij werken met veel plezier aan collecties van verzamelaars. Maar ook voor hedendaagse klokken bent u bij ons van harte welkom.

De collectie van Frank van Nuus is niet alleen bijzonder, maar ook erg divers. Zelf is hij erg gecharmeerd van een prachtig Amsterdams Staand Horloge van voor 1740. Een exceptioneel uurwerk waarvan er niet veel in omloop zijn. Maar ook minder kostbare kwaliteitsklokken vindt u terug in de collectie van Frank van Nuus, zoals de Franse Comtoiseklok en de Engelse pubklok. U zult zien dat elk antiek uurwerk een waar kunstwerk is, dat tot zijn recht komt in elk interieur. Niet alleen is de aankoop van een antieke klok of barometer iets speciaals, het is ook een waardevaste investering voor de toekomst.

Wij beschikken over een eigen showroom van ongeveer 200 m2 met wel 250 klokken en barometers in alle prijsklassen.

Wij voeren de volgende werkzaamheden uit: deelreparaties (één jaar garantie), totaalrestauraties (drie jaar garantie), taxatierapport en restauratiefoto,s. Halen en brengen van uw uurwerk is mogelijk.

Bij uurwerkmaker en restaurateur Frank van Nuus is uw uurwerk - hoe kostbaar ook - in betrouwbare handen. Als lid van de Vereniging Nederlands Antiquairs Genootschap (VNAG) onderscheidt Frank van Nuus zich als een bonafide antiquair en kunsthandelaar.
Reparatie en onderhoud
door uurwerkmaker Frank van Nuus
Als specialist repareert en onderhoudt uurwerkmaker Frank van Nuus een groot scala aan uurwerken. Zowel mechanische als elektrische klokken, barometers en speeldozen. Zijn uitdaging is om elke klok die niet meer loopt weer goed te laten functioneren.

Meer Horloges en klokken in de buurt

Deze Nuus Antieke Klokken Frank van vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Horloges en klokken in de buurt.