Nuyens Makelaars

Nuyens Makelaars

Rechterstraat 49 B, 5281BT, Boxtel 0411-676448 Website

Openingstijden (19 mrt - 25 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

HUIS IN REGELWERK

Een huis verkopen doe je niet zomaar. Het is een van de belangrijkste periodes van je leven. En je bent vaak ook nog op zoek naar een nieuw thuis. Er is al genoeg te doen, dus moet je jezelf geen zorgen hoeven te maken over de verkoop en al het regelwerk. Alles moet goed geregeld zijn: van de voorbereiding tot en met de afronding, inclusief de bijbehorende administratie.

Nuyens is thuis in Boxtel e.o. en weet precies wat er voor wie geschikt is. Daarnaast zijn we thuis in alle aspecten die bij de verkoop van een huis belangrijk zijn. En kunnen we het gehele traject van a tot z regelen. U bent welkom. En kunt bij ons doen alsof u thuis bent.

Als u uw woning wilt verkopen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. In een gesprek lichten we graag toe welke stappen we doorlopen en werkzaamheden we voor u uitvoeren.

Taxatie en keuring

Een deskundige taxatie kan van belang zijn om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zoals verbetering van uw onderhandelingspositie. Voor een goede taxatie zijn (bouw)technische kennis en (markt)kennis van uw omgeving of regio belangrijk. Wij kunnen zo’n taxatie voor u uitvoeren.

NVM-zekerheid

Nuyens makelaars is lid van de NVM (www.nvm.nl). Dat biedt u de nodige zekerheid en alle voordelen van het betreffende relatienetwerk.

Tot slot bieden wij complete zoek-/aankoopbegeleiding. In een persoonlijk gesprek worden uw woonwensen geïnventariseerd. Aan de hand daarvan gaan wij actief op zoek naar een passende woning. Wij houden u op de hoogte van alle NVM-aanbod in de door u opgegeven plaats(en) en prijsklassen en regelen en begeleiden vervolgens bezichtigingen. Daarnaast informeren wij u omtrent de bouwkundige staat en courantheid van de door u gekozen woning. Wij voeren de onderhandelingen voor u en streven uiteraard naar een zo gunstig mogelijk resultaat. Wij begeleiden de aankoop tot en met de overdracht bij de notaris. Mochten er achteraf nog problemen ontstaan, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Meer Makelaars in de buurt

Deze Nuyens Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.