OCA Almere

OCA Almere

Louis Armstrongweg 86, 1311RL, Almere 036-5458866 Website

Openingstijden (16 okt - 22 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

OCA - ervaren sinds 1992 - is gespecialiseerd in het behandelen van mensen met lichamelijke en psychische klachten. Mensen ervaren door deze klachten allerlei beperkingen in hun dagelijks leven, waardoor zij minder goed functioneren zowel in hun sociale omgeving als in hun werk.

De fysiotherapeut behandelt individueel of in groepen. Naast de behandeling, die onder meer kan bestaan uit oefentherapie en massage, zet de fysiotherapeut zijn deskundigheid ook preventief in, bijvoorbeeld bij het adviseren of begeleiden van patiënten. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten.
Wij baseren ons werk zoveel mogelijk op wetenschappelijke inzichten en vertalen die kennis naar de praktijk.

OCA Almere levert maatwerk. Geen enkele patiënt is hetzelfde. Daarom bekijken wij voor iedereen individueel welke therapievorm het beste is.

Als u na thuiskomst na een operatie nog niet in staat bent om bij ons in de praktijk te komen voor revalidatie, dan komen wij uiteraard bij u aan huis voor de nodige fysiotherapie.

OCA Zorg is tevens een Instelling voor Medisch Specialistische Zorg (IMSZ) en biedt medisch specialistische poliklinische revalidatieprogramma’s. De programma’s zijn altijd multidisciplinair en speciaal voor mensen met chronische pijnklachten van het bewegingsapparaat, zoals bv. bij fibromyalgie en klachten na whiplash.

De programma's richten zich op het optimaal benutten van iemands mogelijkheden en capaciteiten. Een volledige en blijvende terugkeer van de client in een actief en werkzaam leven is hierdoor vaak goed mogelijk.

Alle programma’s kenmerken zich door een “multifactoriéle” benadering, een actieve aanpak en een meetbaar resultaat. Inmiddels hebben de programma’s hun effectiviteit ruim bewezen.

Een groot aantal vestigingen zijn verspreid over Nederland en het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze OCA Almere vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.