Op Rolletjes Producties

Op Rolletjes Producties

Newtonlaan 115, 3584BH, Utrecht 06-27161270 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Op Rolletjes Producties maakt opdrachtfilms, reportages en documentaires vanuit een uniek perspectief. Mijn ideale klant is de idealistische ondernemer, zelf ben ik ook een idealistische ondernemer.

Op Rolletjes Producties maakt in opdracht:
- Bedrijfsvideo’s, productvideo’s en instructievideo’s voor idealistische ondernemers die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde en leefbare wereld: ontwikkelaars van innovatieve producten op het gebied van zorg, wonen en vervoer, sociaal ondernemers, ondernemers die zich richten op gezondheid en lifestyle, bedrijven die producten ontwikkelen die de sociale cohesie bevorderen, etc. Ik wil aandacht schenken aan de positieve bijdrage aan een betere wereld.
- Voorlichtingsvideo’s voor overheids- en semi-overheidsinstellingen;
- Promotievideo’s voor charitatieve organisaties, stichtingen of verenigingen;
- Evenementvideo’s en aftermovies voor evenement planners.

Daarnaast maakt Op Rolletjes Producties ook op eigen initiatief reportages. De reportages van Op Rolletjes Producties worden gepubliceerd op Vimeo en/of YouTube. Lokale en regionale televisiekanalen en omroepen kunnen de reportages van Op Rolletjes Producties tegen een redelijke vergoeding en met naamsvermelding gebruiken.

Tenslotte maakt Op Rolletjes Producties documentaires, die aan omroepen worden verkocht, op Vimeo worden verkocht en op filmfestivals en in bioscopen worden vertoond. Mijn eerste documentaire gaat in december in première, daarnaast meld ik deze documentaire aan bij het Nederlands Filmfestival 2018 in Utrecht. Bekijk de teaser op https://www.op-rolletjes-producties.nl/portfolio.

Naast opdrachtfilms, reportages en documentaires ontwikkelt Op Rolletjes Producties ook cursussen, trainingen en workshops op het gebied van film- en videoproductie. Workshops die ik al ontwikkeld heb zijn filmen met de iPhone, filmen met de DSLR en editing in iMovie.

Meer Studio's en producties in de buurt

Deze Op Rolletjes Producties vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Studio's en producties in de buurt.