Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Oppasbemiddelingsbureau Karin Trip

Oppasbemiddelingsbureau Karin Trip

Middelweg 103, 2241AP, Wassenaar 070-5118033 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Oppasmiddelingsbureau Karin Trip - Veilig, vriendelijk en verantwoord
Een juiste balans vinden tussen werk en gezin is afhankelijk van goede kinderopvang en deze voorzien wij graag in de regio Wassenaar. Kinderopvang op maat is ook niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Sinds 1 februari 1997 zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als particulier oppasbemiddelingsbureau. De regio bestaat uit Den Haag, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Voorschoten, Oegstgeest, en directe omgeving. Inmiddels zijn veel gezinnen naar volle tevredenheid van een oppas voorzien waarbij een hechte band met het gezin geen uitzondering is. Als uw oppas onverhoopt eens verhinderd is, kunt u gebruik maken van het back-up systeem. U belt het bureau in dat geval en krijgt dan zonder verdere kosten vervanging. Dit geldt ook voor de avondopvang.

Zowel met de vraagouder als met de oppasaanbieder vindt altijd een uitvoerig persoonlijk intake- gesprek plaats, waar uiteraard rekening gehouden wordt met uw persoonlijke wensen. Wat voor de ene ouder perfect is, komt niet altijd overeen met de verwachtingen van een andere ouder. Tevredenheid is tenslotte persoonlijk. De grote hoeveelheid geslaagde bemiddelingen vloeien mede voort uit de jarenlange ervaring in de werving - en selectie branche.

Het oppasaanbod wordt gescreend en heeft veelal werkervaring, referenties, en/of certificatie.

Kinderopvang is mogelijk in diverse vormen bij u thuis of bij een gastgezin. Engelstalige opvang/aanbod is ook mogelijk.

OP ZOEK NAAR OPPASWERK IN REGIO DEN HAAG?
Het is je droom om met kinderen te werken. Jij bent zorgzaam, daadkrachtig en enthousiast. Je weet hoe je zowel ouders als kinderen een veilig gevoel geeft, bent betrokken en houd je aan afspraken. Is dit jouw profiel? Dan ben jij de oppas die we zoeken.

Meer Kinderopvang in de buurt

Deze Oppasbemiddelingsbureau Karin Trip vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Kinderopvang in de buurt.