OptiZien

OptiZien

Dorpsstraat 85 A, 6871AE, Renkum 0317-315048 Website

Openingstijden (11 dec - 17 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De opticien die op het gebied van mode en design een brede keuze biedt, want ieder mens is uniek met zijn of haar eigen smaak en gezicht.

Maar ook de contactlensspecialist waar alle soorten contactlenzen worden aangepast.

Een grote meerwaarde is de optometrist die extra aandacht voor de gezondheid van uw ogen heeft.

Waarom OptiZien?

U kiest voor OptiZien als u het volgende belangrijk vindt:

Een Up to date collectie monturen en zonnebrillen waarbij u een keuze heeft uit een brede wereldcollectie topmerken.
Deskundige opticiens die u graag adviseren bij de keuze van een bril. Hierbij wordt gezocht naar de best bij u passende bril. Of u nu kiest voor kleurig of sober, ingetogen of juist expressief. Of modern eigentijds of liever retro de look is die u zoekt. Een goed gekozen montuur benadrukt uw uitstraling.¨Op basis van een zorgvuldige oogmeting wordt er geadviseerd over de te kiezen glazen, want alleen perfecte glazen in het meest comfortabele montuur maken uw bril tot een verademing. Of heeft u liever contactlenzen?
Onze contactlensspecialisten geven u eerlijk advies over contactlenzen en de mogelijkheden. Belangrijk is hierbij de gezondheid van uw ogen, maar ook wat het beste aansluit bij uw leefsituatie en ogen. Alle soorten contactlenzen maken hierbij deel uit van ons assortiment.
Bij onze optometristen kunt u terecht voor specialistische oogzorg op het gebied van o.a. Klachtgericht optometrist onderzoek, Uitgebreide oogmeting, Oogdruk en glaucoomcontrole, Beeldschermonderzoek en Droge ogen advies.

Verzekering.

Laat u niet misleiden door uw zorgverzekering.

In de aanvullende verzekering bieden de meeste zorgverzekeraars een vergoeding voor brillen en lenzen. Onterecht wordt soms de indruk gewekt dat u voor een dergelijke vergoeding enkel terecht kunt bij bepaalde opticiens of enkel optiekketens. Niets is minder waar. Iedere zorgverzekeraar geeft u, indien u het juiste pakket heeft, een vergoeding op brillenglazen bij elke opticien, dus ook bij ons.

Meer Opticiens in de buurt

Deze OptiZien vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opticiens in de buurt.