Organic Flavour Company BV

Organic Flavour Company BV

Turbinestraat 12, 3903LW, Veenendaal 0318-519139 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Organic Flavour Company staat al ruim 35 jaar voor hoge kwaliteit biologische (kruiden)thee, kruiden & specerijen en gedroogde groente.

Onder de merken Piramide en Natural Temptation bieden wij een ruim assortiment geneeskrachtige kruiden, (kruiden)thee, keukenkruiden & specerijen aan.

Daarnaast voeren wij het merk Marmello, voor onze jammakers en geleermiddelen.

Onze producten zijn verkrijgbaar via natuurvoedingswinkels en reformzaken in zowel Nederland als België.

Wij produceren uitsluitend verantwoorde producten die naast gezond ook erg lekker zijn met als doel de consument “natuurlijk” te laten genieten. Hierbij werken we op basis van Fairtrade principes zodat we niet alleen de beste producten hebben tegen een goede prijs, maar dat ook de boeren onder betere economische en hygiënische omstandigheden hun bestaan kunnen leiden.

De grootste afzet markt voor Organic Flavour Company B.V. ligt voornamelijk buiten Nederland. Zoals kruiden en specerijen uit de gehele wereld komen, gaan ze daar ook weer naar toe. Door jarenlange ervaring met import en export is er een ruime expertise ontstaan. Onze afdeling industrie is dan ook goed op de hoogte van de aanvullende eisen van een importerend land, of het nu gaat om verpakkingwensen, vereiste documentatie, certificeringen of transport.

Alle groente, kruiden en specerijen worden na de oogst en bewerking opgeslagen in ons magazijn in Veenendaal. We beschikken over een goed geoutilleerd pand. Uw aankoop kan geschieden na een eventueel batchmonster goedkeuring inclusief alle voorhanden zijnde certificaten en of analyses. Prijzen kunnen worden bepaald voor de op dat moment geldende marktwaarde of men kan prijzen overeenkomen voor een langere termijn met een afgesproken (batch) kwaliteit. Dit houdt uw productkosten en kwaliteit stabiel en beheersbaar.

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Organic Flavour Company BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.