Original Car Parts

Original Car Parts

Berenklauw 6, 6665HW, Driel 026-2340050 Website

Openingstijden (20 mrt - 26 mrt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Waarom kiezen voor Original Car Parts? Alleen maar originele onderdelen en accessoires tegen de scherpste prijzen en de beste service! Wij denken namelijk graag met je mee! Original Car Parts is hét bedrijf voor al je originele Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Opel, Ford, Peugeot, Citroën, Volkswagen en Audi onderdelen voor zowel particulieren als bedrijven.

Onze doelstelling is om de beste onderdelen tegen de scherpste prijzen aan autobedrijven en consumenten te leveren. We willen een digitale dealer voor je zijn waar je terecht kan voor alle auto onderdelen, auto accessoires en hoogwaardige tuningsproducten. Daarom vind je bij Original Car Parts alléén maar originele onderdelen en géén imitatie onderdelen. Wij weten net als ieder ander, dat kopen via het internet soms lastig kan zijn vanwege de twijfel over de kwaliteit en originaliteit. Bij Original Car Parts is dat niet nodig, want bij ons kan je hier zeker van zijn!

Original Car Parts is opgestart in 2007. Destijds verkochten we alleen nog originele Opel en Irmscher onderdelen. Doordat we steeds meer vraag kregen naar nog meer onderdelen zijn we vervolgens een webshop begonnen met toen alleen nog deze twee merken. We merkten dat dit een succes werd en hebben daarom andere automerken erbij betrokken, namelijk Peugeot en Citroën. Vervolgens hebben wij het tuningsmerk Musketier aan ons portfolio toegevoegd omdat zij gespecialiseerd zijn in Peugeot en Citroën. Toen we deze merken volledig op de rit hadden, zijn we ons verder gaan uitbreiden met de merken Volkswagen, Audi en Ford. Momenteel zijn wij nog erg druk bezig om de onderdelen van deze merken op de website te plaatsen, want wij zijn constant in ontwikkeling om het beste uit Original Car Parts te halen.

Wij vinden het erg belangrijk wanneer je bijvoorbeeld een Opel rijdt, dat alle hoogwaardige Opel onderdelen, accessoires en tuning onderdelen onder één dak terug te vinden zijn. Daarom kan je bij ons ook terecht voor al je Irmscher-tuning onderdelen.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Original Car Parts vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.