Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg

Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg

Zwanenveld 9080 K, 6538SC, Nijmegen 024-3440837 Website

Openingstijden (19 feb - 25 feb)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  gesloten
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Orthodontie Nijmegen Dukenburg is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie. Deze behandelingen varieren van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

In Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg werken orthodontist en orthodontie-assistenten samen in een enthousiast team aan het verkrijgen van een goed functionerend gebit en een mooiere uitstraling van het gezicht. Daarnaast zijn binnen onze praktijk een vaste secretaresse/telefoniste en praktijkondersteuner werkzaam.

Onze visie
Wij doen samen met ons team ons best om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Geregeld voeren wij een patiënttevredenheidsonderzoek uit. De wensen en behoeften van de patiënten komen daarbij goed in beeld en dienen daarbij als input om te streven naar een tevreden patiënt! Tijdens uw bezoeken aan onze praktijk luisteren we goed naar uw wensen en proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de (eventuele) gebitsafwijking en de voor u relevante en geschikte behandelmogelijkheden.

Een goede samenwerking tussen de verschillende leden van ons team, de verwijzend tandarts, de diverse andere specialisten zoals bijvoorbeeld de kaakchirurg en de patiënt is van groot belang. Een goede communicatie is daarbij belangrijk. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet, motivatie en een goede mondhygiëne. Alleen door een goede samenwerkering kunnen we een succesvol resultaat bereiken!

Kwaliteit is bij ons een topprioriteit! Om dit te bereiken doen orthodontist en medewerkers regelmatig aan bij- en nascholing zodat onze kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Daarnaast gebruiken we de meest geavanceerde materialen en methoden en zorgen we ervoor dat u wordt behandeld op technisch hoog niveau. Wij staan voor een goede organisatie en voorlichting.