PT-Creations BV

PT-Creations BV

Wijksestraat 21, 4261TV, Wijk en Aalburg 0416-696033

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

PT-Creations is ontstaan vanuit 21 jaar handelservaring en is uitgegroeid tot een dynamisch, modern bedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in het maken van kwalitatief zeer hoogwaardige plantenarrangementen. Daarnaast prepareren wij zelf bloembollen voor onze eigen arrangementen, én hebben wij ook nog onze eigen kwekerij waar wij onze coniferen kweken. Kortom: alles in eigen hand om zo concurrerend mogelijk te werk te gaan.

Wij baseren onze arrangementen niet alleen op het voorjaar, zomer, herfst en winter. Ook andere thema’s stellen wij samen, te denken aan onder andere Valentijnsdag, Pasen, Moederdag, kerst enz. Vanzelfsprekend blijven wij steeds zoeken naar nieuwe, onderscheidende trends waarmee we u steeds weer kunnen verassen.

PT-Creations & bloembollen.

Bloembollen zijn altijd origineel om te geven en te krijgen. Zeker rond het voorjaar en Pasen! De bloembollen prepareren wij zelf en zijn van zeer goede kwaliteit. Daarom verwerken wij dit dan ook tijdens het bloembollen seizoen in onze arrangementen.

Ook hebben we in deze tijd een aparte bloembollenlijn. Hiermee kunnen we eindeloos combineren. Te denken aan een zinken teil vol met Narcissen, een keramieken schaal met Hyacinten of een kop en schotel met Muscari. Allemaal in diverse kleuren, dus voor ieder wat wils!

PT-Creations & kerstboompjes.
Een belangrijk deel van ons assortiment zijn onze zelfgekweekte kerstboompjes. De Pinus Silvercrest, Chameacyparis thyoides Top Point, Chamaecyparis lawsoniana ‘Ellwoodii’ en Picea glauca Conica worden met zorg gekweekt waardoor de kwaliteit van deze naaldbomen bijzonder goed is.
De boompjes vind u in ons assortiment terug tijdens de kerst periode. De boompjes zijn zowel in naturel als in sneeuw te verkrijgen. Maar ook als volwaardig aangekleed kerstboompje met mooie decoratie, sneeuw glitter en led lampjes!

Mix dc.
Wekelijks stellen wij een aantal mixkarren samen voor een scherpe prijs.

Meer Bloemen en planten in de buurt

Deze PT-Creations BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bloemen en planten in de buurt.