Let op: In verband met Sinterklaasavond zijn veel winkels vandaag maar tot 17:00 uur geopend! Niet alle winkeliers hebben de openingstijden aangepast, bel de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck

Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck

De Lange West 8 A, 9201CD, Drachten 0512-530053 Website

Openingstijden ( 5 dec - 11 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Woensdag 7 december

  -
 • Woensdag 14 december

  -

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Ons uitgangspunt is: Ieder mens is anders. De behandelingen zijn persoonlijk en op uw situatie gericht. U behoort ruimte en aandacht te krijgen voor uw klacht. De behandelingen zijn daarom één op één. Hierdoor kunnen we samen goed kijken naar de klacht. In de praktijk zijn zowel een oefentherapeut mensendieck als een fysiotherapeut werkzaam.

Uw Oefentherapeut Bart Jan
Na het afronden van de hbo-studie Oefentherapie Mensendieck ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest. In 2009 ben ik praktijkhouder geworden van de mooie praktijk De Lange West. Ik heb mij gespecialiseerd in de rug- en hoofdpijnklachten. Ook kunt u bij mij terecht als u last heeft van andere aandoeningen zoals chronische pijnen en reumatische beelden.

Een oefentherapeut is een soort fysiotherapeut, maar dan anders. De oefentherapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Ook krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. U leert hoe uzelf met uw klachten om kunt gaan en kunt voorkomen dat de klachten terugkeren. Doordat u de balans weet van spanning en ontspanning, komt uw lichaam weer in goede conditie!

Uw Cesar-therapeut Jan-Willem
Mijn werkwijze is op een enthousiaste resultaatgerichte manier werken aan herstel en zelfmanagement. Ik vind het ontwikkelen van kracht erg belangrijk in mijn behandeling. Ik richt mij voornamelijk op houding en beweging.

Uw Fysiotherapeut Roelfke
Ik heb veel ervaring in het geven van individuele trainingen en geef deskundig les- en leiding aan sport- en bewegingsactiviteiten voor jong en oud. Ik behandel klachten op het gebied van artrose, osteoporose, reuma, nek- en schouderklachten, rugklachten, hoofdpijn, heup- en knieklachten, overige bewegingsklachten.

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Ik kijk samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden.

Meer Fysiotherapeuten in de buurt

Deze Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Fysiotherapeuten in de buurt.