Parodontologische Kliniek Den Haag BV

Parodontologische Kliniek Den Haag BV

Koninginnegracht 56, 2514AE, Den Haag 070-3615146 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een team bestaand uit parodontologen, mondhygiënisten en assistenten. Voor de implantologie is een prothetist geassocieerd aan ons team. Wij werken samen met een netwerk aan endodontologen, gnathologen, kaakchirurgen en orthodontisten. Wij werken volgens de protocollen van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie en de Nederlandse Vereniging voor Implantologie. Wij streven naar maximale kwaliteit in behandeling.

De Parodontologische Kliniek Den Haag streeft naar maximale kwaliteit in zorgverlening en
communicatie:

- Onze parodontologen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.
- Door opleiding en systematische nascholing bieden onze medewerkers u een efficiënt - volledig up-to-date - wetenschappelijk onderbouwde behandeling.
- Wij werken volgens protocollen die zijn opgesteld op wetenschappelijke basis. Deze worden doorlopend bijgesteld n.a.v. de meest recente literatuur.
- Onze kliniek is voorzien van moderne en geavanceerde apparatuur. Protocollen voor hygiëne, sterilisatie en onderhoud zorgen voor het optimaal en veilig functioneren daarvan.
- Nauw overleg tussen behandelaars en uzelf verzekert u van een juiste behandelingskeuze.
- Regelmatig teamoverleg zorgt voor de nodige coördinatie van uw behandeling in onze kliniek.
- Middels schriftelijke verslaggeving en - indien wenselijk- mondeling overleg met uw tandarts streven wij naar optimale communicatie, die uw behandeling ten goede komt.
- Wij houden uw tandarts op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de parodontologie en implantologie d.m.v. aangeboden seminars en mailings.
- Onze assistenten en administratief medewerkers doen hun uiterste best om op vriendelijke wijze u van dienst te zijn. Met uw vragen van algemene aard kunt u op hen gerust een beroep doen. Mocht u erg tegen behandeling opzien kunt u dat aan een ieder van ons melden.

Meer Tandartsen in de buurt

Deze Parodontologische Kliniek Den Haag BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tandartsen in de buurt.