Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure

Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure

Zandweg 83, 1531AL, Wormer 06-28286170 Website

Openingstijden (18 jun - 24 jun)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Mijn naam is AFRA VAN DEN BERG, gediplomeerd MEDICH PEDICURE en ik heet u van harte welkom in mijn salon.
Een medisch pedicure is breed opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen, deze kunnen zijn ontstaan ten gevolge van diabetes, reuma, spasticiteit, ouderdom, of verwaarlozing.
Tevens heb ik een uitgebreide kennis op het gebied van ortesiologie, nagelregulatie en - reparatie en antidruk techniek ,waardoor de behandelmogelijkheden worden vergroot.

Tevens geef ik WELLNESS SPA PEDICUREBEHANDELINGEN [voetenbad, lotionbehandeling, scrub, voet en onderbeenmasker, parrafinebehandeling, massage van voet en onderbeen, incremen] een weldaad voor de voeten.

Voor een langdurig houdbare [6-8 weken] lak gebruik ik shellac, een lak op basis van gel, in kleur of de french manicure, de HAPPY FEET.

Ook kunt u terecht voor VOETREFLEXMASSAGE, hierbij gaat men ervan uit dat door het lichaam energiebanen lopen die eindigen in de voeten, de zogeheten reflexzones die corresponderen met organen, spieren, weefsels en botten.
Door het geven van een impuls op deze reflexzones vindt er een stimulerende werking plaats waardoor de zelfhelende kracht van het lichaam geactiveerd wordt, blokkades kunnen worden opgeheven/verminderd.
Voetreflex zorgt voor ontspanning en helpt zodoende dat de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht komt.

De salon is gevestigd op de begane grond zodat ook minder valide personen een goede toegang hebben.
Tevens werk ik met een nattechniek waardoor stof en/of schimmeldeeltjes meteen worden neer geslagen, tevens wordt de voet gekoeld bij hoge toeren van de frees.

Ik ben aan gesloten bij Provoet, branchorganisatie voor de pedicure en bij procert kunt u mij vinden in het kwaliteitsregister voor pedicures zodat u bij diabetische of reumatische voet in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van uw verzekering.

Ook een kadobon kunt u bij mij bestellen naar een bedrag van uw keuze, voor een behandeling naar uw keuze [zonder houdbaarheidsdatum].

Meer Nagelstudio's in de buurt

Deze Pedicuresalon Afra van den Berg Medisch Pedicure vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Nagelstudio's in de buurt.