Peerdeman Autoservice & Caravancenter

Peerdeman Autoservice & Caravancenter

Bedrijfsweg 8, 1613DX, Grootebroek 0228-514156 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Voor een zorgeloos begin van uw vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een Bovag gecertificeerd caravanbedrijf. U kunt bij ons terecht voor service, onderhoud en schadeherstel van uw caravan, vouwwagen en camper. Caravancenter Peerdeman is ook Ad Autobedrijf Peerdeman.

U kunt dus terecht voor auto en caravanonderhoud. En uiteraard ook APK keuring van uw Camper .

In onze Caravanshop kunt u terecht voor al uw kampeerbenodigdheden. Wij zijn een niet merkgebonden Kampeerbedrijf. U vind bij ons occasions van diverse merken.

Service en klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent !

Voordat u naar uw vakantieadres vertrekt is het verstandig om bij ons langs te komen voor een BOVAG Onderhoudsbeurt. Uw caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door onze erkende keurmeester gecontroleerd op meer dan 50 punten. In overleg met u, kunnen we eventuele reparaties uitvoeren. Met een goed onderhouden caravan, vouwwagen of kampeerauto kunt u zorgeloos gaan genieten van uw vakantie!

In onze moderne werkplaats zorgen wij ervoor dat uw kampeermiddel weer in top conditie verkeerd. U kunt bij ons terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties, schadereparaties, vochtcontroles en het inbouwen van accessoires zoals caravanmovers, airco, fietsendragers, serviceluiken enz enz.

In onze kampeershop een groot assortiment kampeerartikelen. U vind bij ons camping tafels, stoelen, cadac artikelen ( oa skottelbraai), huishoudelijke benodigdheden, toiletvloeistoffen, reinigingmiddelen enz enz .

Als wij een artikel niet op voorraad hebben kunnen wij het altijd voor u bestellen, meestal is het bestelde artikel binnen een week te leveren ! Ook voor een matras op maat bent u op het juiste adres , zowel oplegmatrassen als gewone matrassen kunnen wij leveren in alle mogelijke maten.

Wilt u uw caravan verkopen? Dan doen wij u een voorstel. U kunt de caravan bij ons Caravanbedrijf in consignatieverkoop aanbieden.

Meer Auto's & Garages in de buurt

Deze Peerdeman Autoservice & Caravancenter vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Auto's & Garages in de buurt.