Pekkeriet Dalfsen BV

Pekkeriet Dalfsen BV

Rietmansweg 5, 7722KK, Dalfsen 0529-435050 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Pekkeriet Dalfsen bv. is een veelzijdig en flexibel bedrijf , dat zowel in de agrarische-, transport- en de G.W.W. sector (Grond- Weg- en Waterbouw) werkzaam is. Met een gemotiveerd en vakbekwaam team van circa 35 medewerkers zijn we in staat de meest uiteenlopende werkzaamheden uit te voeren.

Loonwerk:
Onze loonwerk tak is van oudsher een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij kunnen alle voorkomende bewerkingen voor u uitvoeren zoals bemesting, grondbewerking, zaaien, grasoogst, maisoogst en gewasbescherming. Voor het loonwerk beschikken wij over moderne machines die wij flexibel inzetten en die een grote capaciteit hebben.

Grondverzet:
Ons machinepark ten behoeve van het grondverzet is zeer divers. Wij beschikken over meerdere kranen, shovels, verreikers en verschillende machines op cultuurtechnisch gebied. Van klein tot groot, en van breed tot smal. Hiermee kunnen wij alle klussen op een efficiënte en goede manier uitvoeren.

Transport:
Binnen ons bedrijf beschikken wij over 8 vrachtwagens waarmee we iedere transportklus kunnen klaren. We beschikken over vrachtwagens met diepladers, oprijwagens, autolaadkranen en containerauto's.

Containerverhuur:
Wij verhuren afvalcontainers in allerlei soorten en maten. Ideaal bij bouw of verbouwwerkzaamheden.
De containers waarover wij beschikken hebben een inhoudt van 2,6,9,11,25,30 m3. Tevens kunnen wij ook zeecontainers plaatsen die ingezet kunnen worden als opslagruimte.

Straatwerk:
Wij doen veel in complete erfverhardingen. Van de aanleg van rioleringen tot het straatwerk en de aanplant. Ook complete sleufsilo’s leggen wij aan. Daarin proberen wij een adviserende rol te vervullen richting onze opdrachtgevers. Om de werkzaamheden omtrent het straatwerk goed en vakkundig uit te kunnen voeren beschikken wij over modern materieel waaronder een Optimas straatmachine.

Verhuur klein materiaal:
Wij verhuren op kleine schaal enkele van onze machines.

Meer Opslag en overslag in de buurt

Deze Pekkeriet Dalfsen BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Opslag en overslag in de buurt.