Petra De Kleermaeker Makelaardij

Petra De Kleermaeker Makelaardij

Amsterdamseweg 124, 6814GH, Arnhem 026-3519200 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Een huis koop je op gevoel. Maar ook gevoel vereist deskundigheid en betrokkenheid. Wie zich teveel laat meeslepen door emotie, verliest vaak de realiteit uit het oog. Die realiteit wordt bepaald door factoren als vraagprijs, ligging, staat van onderhoud en marktwaarde van de door u gewenste woning. Om de juiste waarde te bepalen zijn deskundig en persoonlijk advies onmisbaar. Hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. Naast aan-, verkoop en taxatie van onroerende zaken, kunt u bij ons ook terecht voor een hypotheek- of verzekeringsadvies op maat.

IK WIL MIJN HUIS VERKOPEN:

Het verkopen van een woning is een specialisme. Denk daarbij aan:

wat is uw woning waard;
hoe vind ik de juiste koper;
wat is de beste verkoopmethode;
hoe zit het met nazorg (aansprakelijkheid bouwkundige staat, milieu-eisen).

Bij ons zijn al deze zaken in goede handen.

Begeleiding van A tot Z

Als u op het punt staat om een woning te kopen, komen er allerlei zaken en vragen op u af. Al met al is het kopen van een woning een bijzondere aangelegenheid, waarbij zowel gevoel als gezond verstand komt kijken. Dan is het goed om te weten dat het team van Petra voor u klaar staat.

We zijn meer dan vertrouwd met de lokale markt, het rondkrijgen van de deal, een eventueel bouwkundig onderzoek, het uitonderhandelen van de vraagprijs of een bevestiging dat het huis dat u op het oog heeft een goed huis is etc. Kortom: de aankoop van een woning kunt u met een gerust hart aan het team van Petra overlaten. Wij zijn gewend om met dit bijltje te hakken en begeleiden u van Aa tot Zz.

Een taxatie biedt voor zowel koper als verkoper duidelijkheid. Petra De Kleermaeker Makelaardij is aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Met een taxatierapport van Petra De Kleermaeker Makelaardij heb je een helder en duidelijk document in handen waarin de waarde nauwkeurig is vastgesteld.