Polikliniek Pijn Weg Amstelveen

Polikliniek Pijn Weg Amstelveen

Eline Verestraat 33, 1183KX, Amstelveen 020-6454440 Website

Openingstijden (27 mrt - 2 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In de Polikliniek Pijn Weg Amstelveen kunt u bij dokter Sondervan-Frank terecht voor behandeling & bestrijding van pijnklachten, waaronder
Hoofdpijn en Clusterhoofdpijn, Aangezichtspijn/trigeminusneuralgie,verschillende soorten Migraine, Nekpijn en nekklachten, Pijnen vanuit de borst, Elleboogsklachten zoals Tenniselleboog, Golferselleboog en RSI-klachten, Rugpijn en Rugklachten, SI-klachten en lage rugpijn,ZEER gespecialiseerd in pijnklachten van Gordelroos, Littekenklachten, Reumatische aandoeningen en Artrose, met name slijtageklachten in knieën en heupen, Voetklachten en Jicht, onbegrepen Buikpijnklachten, Dystrofieklachten en allerlei soorten zenuwpijn.
Als onderdeel van de behandeling kan, al naar gelang de omstandigheden, een combinatie van Neuraaltherapie en Orthopedische geneeskunde worden toegepast.

Dokter Sondervan kan in veel gevallen een heupprothese uitstellen!

Verder bent u welkom voor algemene verrichtingen, zoals: meting van beenlengteverschil en scheefstand van het bekken. Dokter Sondervan heeft ook uitgebreide ervaring met de behandeling van bekkeninstabiliteit.

Praktijk gespecialiseerd in gordelroosklachten.
zie“Na vijf jaar eindelijk verlost van de helse pijnen van mijn gordelroos”
Dokter Sondervan van Polikliniek Pijn Weg Amstelveen behandelt met succes gordelroos pijnklachten die al langer dan twee maanden bestaan, en die de huisarts of specialist moeilijk onder controle kan krijgen. Een van haar patiënten is de 83-jarige mevrouw P. Wetberg uit Amstelveen*. Na vijf jaar helse pijnen te hebben geleden door gordelroos, is zij nu eindelijk pijnvrij.

Bel voor een afspraak naar 020 6454440 of mail via de site www.polikliniek-pijn-weg-amstelveen.nl

Praktijk voor Migraine, Hoofdpijn en Hormoonstoornissen.

MIGRAINE IS TE GENEZEN!

Neuraaltherapie maakt genezing van migraine mogelijk door de verstoorde hormonenhuishouding te regulieren waardoor de migraine verdwijnt.