Polned Uitzendbureau BV

Polned Uitzendbureau BV

Kennedylaan 16, 5571KC, Bergeijk 0497-519111 Website

Openingstijden (28 nov - 4 dec)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Polned Uitzendbureau is een goed georganiseerde en professioneel werkende internationale arbeidsbemiddelaar. Polned is specialist in het aanbieden van flexibele, gemotiveerde en vakkundige internationale arbeidskrachten, van veelal Poolse nationaliteit. Polned Uitzendbureau levert een kwalitatieve dienstverlening waarbij het zich richt op een optimale prijs-/productiviteitsverhouding, waardoor klanten hun concurrentiepositie blijvend kunnen verbeteren.

Wij gaan voor een langdurig partnerschap in flexibele arbeid, door flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit te waarborgen en door met u mee te bewegen met de ontwikkelingen en vraagstukken in uw organisatie. Flexwerk kunnen wij derhalve ook aanbieden in diverse vormen, waarbij de vraag uit uw organisatie centraal staat. Denk hierbij aan werving en selectie, contracting, ZZP bemiddeling, payrolling en uitzendwerk.

Onze dienstverlening is voor een belangrijk deel afhankelijk van de kwaliteit van onze mensen. Daarom investeren wij in onze medewerkers. Kritieke succesfactoren zijn daarbij; de aandacht voor het individu op het gebied van o.a. opleiding en ontwikkeling, en het optimaliseren van de dienstverlening met brede aandacht voor werken, wonen en leven. Wij streven ernaar om mensen voor langere tijd aan ons te binden, om zo de continuïteit bij onze klanten te kunnen waarborgen. Dit resulteert in flexibele, gemotiveerde en vakkundige medewerkers die volwaardig in uw bedrijf kunnen meedraaien. Niet voor niets willen veel opdrachtgevers de door Polned geselecteerde medewerkers inhuren voor een lange termijn.

Opdrachtgevers dienen te kunnen vertrouwen op de integriteit en kwaliteit van onze diensten. Polned Uitzendbureau is derhalve aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), bij het Bijzonder Register van de Stichting VRO en het Register Normering Arbeid (NEN 4400-1).

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Polned Uitzendbureau BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.