Openingstijden.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2016! Help jij ons aan de titel? Stem via deze link en maak kans op mooie prijzen!

PostMasters Groningen

PostMasters Groningen

Griffeweg 7, 9724GE, Groningen 050-8507994 Website

Openingstijden (24 okt - 30 okt)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

PostMasters is de one-stop-shop , waar particulieren en ondernemers al hun printwerk, postzaken en pakketverzendingen met bijbehorende documentbewerking en -afhandeling kunnen (laten) regelen. Een uitkomst voor iedereen die opzoek is naar snelheid, flexibiliteit en vriendelijkheid.

Vragen over de onderstaande diensten? Bezoek www.postmasters.nl en stel je vraag aan de dichtstbijzijnde PostMasters vestiging.

Een greep uit onze diensten:
Print- en drukwerk:
In elke PostMasters store kun je printen en kopiëren in kleur en zwart-wit van het kleinste tot het grootste formaat. Ook proberen wij je printwerk dezelfde dag klaar te hebben. In bijna alle gevallen kan je opdracht binnen 24-uur klaarliggen of afgeleverd worden. Daarnaast is het voor onze professionals geen probleem om je banners, flyers, briefpapier of bijvoorbeeld voorbedrukte enveloppen te ontwerpen, printen en af te leveren op de locatie die je zelf uitkiest. Zelf een ontwerp maar wil je nog iets wijzigen aan het document? Dat kan. In elke PostMasters Store staan tal van computers waarmee je in de gangbare bewerkingsprogramma's aan de slag kunt.

Onafhankelijk postkantoor
Als postkantoor werkt PostMasters onder meer samen met DHL, DPD, FedEx, UPS en PostNL. Voor het verzenden van al je post en pakketten, nationaal, internationaal, express, aangetekend of verzekerd ben je bij PostMasters aan het juiste adres!

Koeriersdienst - Uw pakket afgeleverd op dezelfde dag
PostMasters beschikt over de mogelijkheden om verschillende type koeriersdiensten voor je te regelen. Eén telefoontje of een emailbericht is voldoende om je belangrijke documenten of pakketten op dezelfde dag afgeleverd te krijgen.

Daarom; PostMasters, we deliver.

Meer Copyshops en repro's in de buurt

Deze Postmasters vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Copyshops en repro's in de buurt.