Praktijk Christy

Praktijk Christy

Bernhardstraat 3, 6191XJ, Beek 046-4377587 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  gesloten
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Maandag - dinsdag: 19:30
  Donderdag - vrijdag: 19:30

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Bij Praktijk Christy kunt u terecht voor behandelingen spatadertherapie, reflexzonetherapie en sportmassage. Verder maak ik gebruik van oorkaarsen en aromatherapie.

De spatadertherapie die ik toepas is een alternatief voor steunkousen en mogelijk ook voor operatie aan spataderen. Door het masseren van de benen en het geven van leefregels en oefeningen voor thuis wordt de conditie van de aderen en het omliggende weefsel sterk verbeterd. Het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. Hierdoor nemen de klachten af. Bij zwangeren bestaat er zelfs de mogelijkheid van 100% verdwijnen ervan na afloop van de zwangerschap.

Bij reflexzonetherapie wordt er holistisch gewerkt. Dit houdt in dat ik u als geheel benader en behandel en mij niet alleen laat leiden door de klacht die u hebt aangegeven. De reflexzonetherapie gaat ervan uit dat er op voeten, handen en oren punten zijn die corresponderen met de organen, spieren en alle andere weefsels in ons lichaam. Door deze punten aan te raken beïnvloeden we het corresponderende orgaan, spier of weefsel. Door behandeling met reflexzonetherapie wordt het lichaam aangezet om weer terug in balans te komen en het zelfherstellend vermogen wordt versterkt en aangesproken.

De sportmassage was in eerste instantie bedoeld om de wedstrijdsporter te helpen om bv. beter te presteren of sneller te herstellen na de prestatie. Dit is al lang niet meer zo want ook de recreatieve sporter en zelfs de niet-sporters hebben baat bij sportmassage. Want bij iedereen kan om uiteenlopende redenen een probleem of ongemak in spieren, pezen of gewrichten ontstaan. Oorzaken kunnen zijn: het ongemerkt verkeerd belasten, overbelasten, stress of hoge werkdruk. Een behandeling sportmassage kan daarbij uitkomst bieden. De sportmassage kan stimulerend (krachtig) gegeven worden, maar ook sederend (rustig) gegeven worden. Het kan zijn dat er gebruik wordt gemaakt van aanvullende technieken zoals triggerpoint therapie of manuele neuro therapie. Het inzetten van bv.

Meer Beautycentra en Sauna's in de buurt

Deze Praktijk Christy vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Beautycentra en Sauna's in de buurt.