Prent Loodgietersbedrijf BV

Prent Loodgietersbedrijf BV

Arendsweg 36, 1944JE, Beverwijk 0251-225021 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Loodgieters- en installatiebedrijf J.Prent b.v

Al sinds 1955 de vakman voor al Uw voorkomende loodgieterswerkzaamheden en een uitgebreid assortiment loodgietersbenodigdheden op voorraad !

Ons bedrijf is in 1955 opgericht door Dhr J. Prent sr., aan de Arendsweg 36, na een grondige verbouwing werd er met trots een mooie winkel geopend met vooral gashaarden, geisers, wasmachines en kookapparatuur. Vanaf 1976 is dit familiebedrijf overgegaan van vader op zoon, die het vak van jongs af aan heeft meegekregen en het gemaakt heeft tot wat het nu is, een vertrouwd bedrijf met een goede naam in de regio.

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en aangesloten bij o.a. de Uneto-V.N.I. vakorganisatie, Sterkin (stichting erkenningsregelingen Installatiebranche) en SEI (stichting Erkenning Installatiebedrijven).

Bezoek onze compleet ingerichte showroom aan de Arendsweg 36 te Beverwijk, of U nu komt voor advies, een onderdeel, voor een complete badkamer of c.v. installatie, U bent bij ons aan het goede adres.

C.V. ketels

Voor een compleet nieuwe verwarmings-installatie of voor het vervangen van Uw huidige c.v. ketel, voorzien van een Hoog Rendement combi c.v. ketel , te combineren met standaard paneelradiatoren of luxe decorradiatoren voor in de badkamer, huiskamer, gang of de keuken.

U kunt de c.v. installatie ook nog uitbreiden met een gehele of gedeeltelijke vloerverwarming, een convectorput of convectoren.

Voor een offerte op maat en voor deskundige installatie van Uw nieuwe c.v. ketel, vraag vrijblijvend naar onze scherpe prijzen.

Gashaarden

-Traditionele gashaarden van Faber, Dru en Pelgrim voor hoofdverwarming.
-Inbouwgashaarden van Dru of Faber te combineren met een natuurstenen of een MDF schouw.
-Inbouwhaarden op elektra met afstandbediening of rechtstreeks gemonteerd op de muur.
(voor situaties waarbij geen gasleiding en afvoer mogelijk is).
-Gevelkachels, als bijverwarming of hoofdverwarming van het merk Dru.