Prins Makelaars

Prins Makelaars

Eemnesserweg 55, 3743AE, Baarn 035-5412000 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Prins makelaars Baarn: het beste adres voor het verkopen of aankopen van uw woning in Baarn, Soest en omgeving. Met meer dan 40 jaar ervaring als actieve makelaar in Baarn kennen wij onze woningmarkt van binnen en buiten. Wij zijn een full-service makelaarskantoor met korte lijntjes naar onze opdrachtgevers. Goede communicatie vinden wij essentieel: het moet open, efficiënt en snel zijn, maar ook vakkundig en betrouwbaar. Hierbij staan onze klanten centraal: “Behandel ze zoals je zelf graag ook behandeld wilt worden” ligt aan de basis van al onze contacten en werkzaamheden. Alleen als er een goede klik met onze opdrachtgever is, kunnen we samen werken aan een succesvolle verkoop of aankoop.

Een goed resultaat staat voorop; dat kunnen we alleen bereiken door een optimale presentatie van uw woning op internet en alle social media. Hierbij maken wij gebruik van de optimale mogelijkheden binnen de makelaardij zoals, professionele fotografie, gekleurde plattegronden, QR-codes etc. Maar het blijft natuurlijk voornamelijk mensenwerk. Potentiële kopers uit de markt halen en proberen tot een verkoop te komen, blijft een uitdagende job. Ook blijven wij onze opdrachtgevers voortdurend op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Wij vinden aankoopbegeleiding ook erg leuk om te doen. Het koppelen van de juiste woning aan de juiste cliënt voor een scherpe aankoopprijs, geeft veel voldoening. Dit doen wij tegen een resultaat-afhankelijke makelaarscourtage.

Prins makelaars is lid van de NVM en Willem Prins is in de makelaardij werkzaam vanaf 1982 en is in 1987 nog ouderwets beëdigd tot makelaar in onroerende zaken. Zijn ervaring neemt hij mee in de verkoop- of aankoopbegeleiding. Ook onze binnendienst met Tineke Janssen en Els Prins kan bogen op een jarenlange ervaring in het vak. Zij zijn vaak het eerste aanspreekpunt en bewakers van de verkoop- en aankoopprocessen

Neem eens vrijblijvend contact met ons op en dan kunnen wij samen bekijken wat we voor u kunnen betekenen!

Meer Makelaars in de buurt

Deze Prins Makelaars vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Makelaars in de buurt.