Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation

Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation

Markt 9, 4841AA, Prinsenbeek 076-5434444 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Prinsenhof Notariaat is een notariskantoor dat al vele tientallen jaren notariële ervaring herbergt.
Notariaat, Estate Planning & Mediation/

De jarenlange opgebouwde kennis wordt dagelijks verder aangevuld. Alle relevante ontwikkelingen - of het nu gaat om voorgenomen wetgeving, wetswijzigingen, jurisprudentie of literatuur - worden daarbij verwerkt in de kantoorprocessen. Dat resulteert voor u in rechtszekerheid en kwaliteit. Daarbij maken wij graag duidelijke afspraken over de behandeling van uw opdracht en de kosten. Elke werkdag zijn wij u van 8.30 uur tot 17.15 uur graag van dienst.

Prinsenhof Notariaat kent de onderstaande drie secties die opereren in de volgende vakgebieden: personen/familierecht, onroerende zaken en ondernemingsrecht.
Prinsenhof Notariaat kunt u terecht voor alle mogelijke vormen van dienstverlening op het gebied van het personen- en familierecht.
Samenwonen, trouwen, scheiden en ook overlijden hebben naast emotionele- ook tal van juridische en financiële gevolgen. Omwille van de rechtszekerheid stelt de wet voor een aantal overeenkomsten en rechtshandelingen op dit rechtsgebied de notariële akte verplicht. Die verplichting geldt voor:

- Het maken of wijzigen van huwelijkse voorwaarden / partnerschapsvoorwaarden;
- Het maken of wijzigen van een testament;
- Het doen en aannemen van bepaalde schenkingen;
- Boedelscheidingen, waartoe registergoederen en/of aandelen behoren.

Veel werkzaamheden worden vanwege de rechtszekerheid, de fiscale motieven of vanwege zijn specifieke deskundigheid door de notaris verricht. Gedacht kan worden aan het afwikkelen van nalatenschappen, het tot stand brengen van boedelscheidingen, zowel na overlijden als bij echtscheiding, het opstellen van samenlevingscontracten en successieaangiften. Voor de afgifte van een verklaring van erfrecht na overlijden wordt eveneens een notaris ingeschakeld.

Meer Notarissen en notariskantoren in de buurt

Deze Prinsenhof notariaat estateplanning/mediation vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Notarissen en notariskantoren in de buurt.