Psychologenpraktijk Nuth

Psychologenpraktijk Nuth

Molenveld 5, 6361EP, Nuth 045-4051675 Website

Openingstijden (21 aug - 27 aug)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Psychologenpraktijk Nuth is een vrijgevestigde praktijk voor psychologenhulp in Nuth en omstreken. U kunt bij de praktijk terecht voor therapie, psychologisch onderzoek en advies.

De meeste mensen hebben wel eens een periode in hun leven dat het tegenzit. Vaak is het een combinatie van factoren die ervoor zorgt dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In dat geval kan het nuttig zijn om met een psycholoog te praten. Denk niet te lang "ik moet er alleen uitkomen" of "het moet eerst erger worden". Juist als u er vroeg bij bent, kan een eerstelijnspsycholoog goed helpen.

We zijn allemaal psychologen, therapeuten in een kleinere Praktijk. De deelnemers in onze Praktijk bogen allemaal op een rijke schat aan ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Groot zijn we niet en voor die kleinschaligheid hebben we onze redenen. De belangrijkste is dat we er van overtuigd zijn dat kleinschaligheid vaak een directer, korter en warmer contact met cliënten en verwijzers betekent.

Naast eerste lijnspsychologische zorg, bieden we sinds het voorjaar van 2011 ook tweede lijnszorg aan.

Wij werken met de volgende therapievormen:
EMDR ( Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
Cliëntgerichte gesprekstherapie
Cognitieve gedragstherapie
Mindfulness training
Relatie / gezinstherapie
Speltherapie voor kinderen / gesprekstherapie / ouderbegeleiding.

Het praktijksecretariaat is doorgaans telefonisch bemand op maandag tot en met vrijdag van 08.45 uur tot 12.15 uur ‘s ochtends. In vakantieperiodes zal de bemanning gereduceerd kunnen zijn. Buiten de genoemde tijden is een telefoonbeantwoorder ingeschakeld, welke regelmatig tijdens de overige kantooruren wordt beluisterd. Een ieder kan met zijn behandelend psycholoog bespreken op welke wijze hij/zij persoonlijk te bereiken is.

Indien om welke reden dan ook geen contact tot stand kan komen en er sprake is van spoedeisende hulp, bel dan met de dienstdoende huisarts!

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Psychologenpraktijk Nuth vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.