Quik's Quality Potatoes Hedel

Quik's Quality Potatoes Hedel

Akkerseweg 13 B, 5321HG, Hedel 073-5992093 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Quik’s Quality Potatoes is al sinds 1932 een betrouwbare partner van internationale retailers, groothandels en aardappelverwerkers. Quik’s Quality Potatoes bestaat uit verschillende werkmaatschappijen: Quik’s Verse Aardappelen en Quik’s Potato Products.
Quik’s Verse Aardappelen staat garant voor het wassen, selecteren, verpakken en transporteren van aardappelen van topkwaliteit. Of het nu gaat om traditionele publieksfavorieten als Nicola en Melody of om trendy 'culinaire' rassen als Franceline en Vitelotte, Quik's Verse Aardappelen zet ze bij u en uw klanten op tafel! Uiteraard kunt u ook voor biologische aardappelen bij Quik’s Verse Aardappelen terecht.

Quik’s Potato Products verwerkt aardappelen tot koelverse, panklare aardappelproducten- en specialiteiten. Authentieke frites met een krokante bite? Aardappelen die binnen enkele minuten dampend op tafel staan? Bij Quik’s Potato Products kiest u uit een breed scala koelverse aardappelproducten en -specialiteiten, die allemaal specifieke toepassingen in de internationale keuken hebben.
Sinds Hendrik Quik ons bedrijf oprichtte in 1932, is de wereld sterk veranderd. Maar één ding is altijd hetzelfde gebleven: consumenten willen genieten van natuurlijke, verse en (vooral) smakelijke producten. Onze verse aardappelen en bewerkte aardappelproducten zijn zoals de natuur ze bedoeld heeft: natuurlijk, vers en smakelijk! Onze producten vinden hun weg binnen retail, foodservice en food industry. Waar Quik’s Verse Aardappelen zich vooral richt op het wassen, sorteren en verpakken van verse aardappelen, is Quik’s Potato Products juist gespecialiseerd in het vervaardigen van bewerkte, koelverse aardappelproducten en -specialiteiten. Als twee bedrijven vullen ze elkaar perfect aan en vormen ze letterlijk en figuurlijk één familie: Quik’s Quality Potatoes.
Als totaal aardappelleverancier biedt Quik’s Quality Potatoes u daarom een compleet, vers en smakelijk aardappelassortiment!

Meer Supermarkten in de buurt

Deze Quik's Quality Potatoes Hedel vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Supermarkten in de buurt.