Randstad Krediet

Randstad Krediet

Wilhelmina van Pruisenlaan 145, 2807KH, Gouda 0182-582999 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

WIE ZIJN WIJ

Als onafhankelijk intermediair bemiddelen wij sinds 1972 voor vele financiële instellingen en banken.

Lenen kost geld, zo selecteren wij per opdrachtgever de meest gunstige voorwaarden tegen de laagst mogelijke rente. Want geen twee situaties zijn hetzelfde dus is elke financieringsaanvraag maatwerk. Bij Randstad Krediet staat een deskundig team van medewerkers voor u klaar. Allen zeer dynamisch en professioneel, die graag voor u aan de slag gaan.

MAKKELIJK EN GOED BEREIKBAAR

Veel cliënten maken graag gebruik van de mogelijk om een persoonlijk gesprek op ons kantoor in Gouda of Schoonhoven met een van onze kredietadviseurs. Toch zal het eerste contact veelal telefonisch of per E-mail gelegd worden. Vanuit uw comfortabele stoel kunt u op eenvoudige wijze ingewikkelde zaken regelen door telefonisch of per E-mail een kredietaanvraag in behandeling geven.

BESTEDINGSDOEL EN VORM VAN GELD LENEN

In principe maakt het ons niet uit waarvoor u het nodig heeft. Toch zullen wij altijd –vrijblijvend- informeren naar het bestedingsdoel om voor u een passende aanbieding te maken. Het bestedingsdoel en de leenvorm hangen vaak samen. Wie een huis koopt, sluit meestal een lening af in de vorm van een hypotheek. voor het kopen van een auto bieden sommige kredietverstrekkers een speciale autolening aan. U kunt hiervoor ook een gewone persoonlijke lening afsluiten. En heeft u een eigen huis met een flinke overwaarde, dan zijn er ook mogelijkheden. Een doorlopend krediet kan goed van pas komen bij consumenten die af en toe krap bij kas zitten.

WAT IS DE BESTE LENING?

Het antwoord op deze vraag is niet zo gemakkelijk te geven. Het bestedingsdoel is, zoals hierboven al is aangegeven, van belang. Ook is van belang om na te gaan of u eenmalig een hoger bedrag wilt lenen, of af en toe een keertje geld wilt openemen. Daarnaast spelen de hoogte van de rente en de voorwaarden van de kredietverstrekker een rol.

Meer Zakelijke dienstverlening in de buurt

Deze Randstad Krediet vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Zakelijke dienstverlening in de buurt.