Relatie, Gestalt & Expressie - Eveline van der Pas

Relatie, Gestalt & Expressie - Eveline van der Pas

Wielingastrjitte 1 A, 9034HE, Marsum 06-10126257 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Eveline van der Pas, directeur van Relatie, Gestalt & Expressie in Marsum - Friesland heet u, sinds januari 1992, welkom. Wilt u samen werken aan uw relatie, of wilt u individueel werken aan uw eigen welbevinden, uw persoonlijke groei, neemt u dan contact op voor een kennismakingsgesprek in haar praktijk te Marsum.
Zowel het gesprek als de visualisatie, eventueel droomwerk, meditatie, geleide fantasie ofwel imaginatie, lichaamsgefundeerd werk (Pesso-psychotherapie), transactionele analyse, psychodrama, tekenen of schilderen, wat maar ter tafel komt kan op passende wijze worden bewerkt in de therapeutische sessies.
Eveline van der Pas ondersteunt uw groeiproces met humor en lichtheid.
Oorspronkelijk opgeleid tot beeldend kunstenaar, ontdekte ze, tijdens het lesgeven op de kunstacademie in Amsterdam, dat haar aandacht meer uitging naar de ontwikkeling van de student dan naar het medium, het beeld. Ze trok de stoute schoenen aan en vervolgde haar carrière op een nieuw spoor. Na de 4 jarige opleiding Transpersoonlijke Therapie volgde ze, samen met haar partner, een aanvullende tweejarige "zelf-ontdekkend-leer-"opleiding tot relatietherapeut, bovendien een twee-jarige training in begeleiding van mensen met een chronische of terminale ziekte, een tweejarige opleiding in Hamburg bij de Jungian Analytical PhD Gregg Furth; "Art Methods Training", waarbij beeld, woord, muziek, drama en de therapeutische effecten ervan werden onderwezen door ervaren en bestuderen. Ook volgde ze een tweejarige training in de Pesso-oefeningen, waarbij een analytische invalshoek, lichaamsgefundeerde aanpak, en het werken met groepen werd eigen gemaakt.

Meer Geestelijke gezondheidszorg in de buurt

Deze Relatie, Gestalt & Expressie - Eveline van der Pas vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Geestelijke gezondheidszorg in de buurt.