Remco Service

Remco Service

Kervelstraat 82, 7322PV, Apeldoorn 055-8443455 Website

Openingstijden (15 jan - 21 jan)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een beveiligingsbedrijf in Apeldoorn en bieden een keur aan beveiligingsdiensten voor bouwplaatsen, woningbouw en woonwijken. Remco Service ondersteunt opdrachtgevers bij het zoeken naar evenwichtige oplossingen om materiële en immateriële zaken te beschermen tegen in- en externe criminaliteit. Kwaliteit staat daarbij hoog bij ons in het vaandel. Door goede begeleiding en doelgericht management maken wij het onze medewerkers mogelijk om optimaal te functioneren en op topniveau te presteren. Wij willen niet alleen kwaliteit leveren; wij leveren kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs! Door onze ervaring en kwaliteit willen wij u binden. Daarnaast werken wij echter met diverse, voor u aantrekkelijke contractvormen. Wij werken met Kwaliteit Waarborging, hiermee worden onze werkzaamheden nauwkeurig op kwaliteit getoetst en gecontroleerd. Gun uzelf een goede nachtrust en een veilig gevoel en neem contact op met ons beveiligingsbedrijf in Apeldoorn.

Remco Service verzorgt al meer dan 15 jaar installatie van beveiligings- en alarmsystemen, eventueel met alarmcentraleservice. Zij werkt daarbij voor bedrijven als ook particulieren. Bovendien wordt er ook vaak in opdracht van verzekeringsmaatschappijen gewerkt.

In steeds meer winkels en bedrijfspanden, maar ook door consumenten, wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera's hebben een preventieve werking en ze geven de gebruiker ervan ook een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. En als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u tevens over bruikbare bewijslast. Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang. Voor dit advies, en ook voor de installatie van de camera-apparatuur, kunt u een beroep doen op Remco Service.

Meer Woonaccessoires in de buurt

Deze Remco Service vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Woonaccessoires in de buurt.