Restaurant Het Savarijn

Restaurant Het Savarijn

van der Brugghenstraat 14, 6511SL, Nijmegen 024-3232615 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

In restaurant Het Savarijn kunt u in een stijlvolle, informele ambiance lekker eten en drinken. Onze keuken is door de jaren heen constant in beweging geweest. Altijd met respect voor en herkenbaarheid van de gebruikte produkten. Verse ingrediënten in combinatie met een ambachtelijke, seizoensgerichte keuken vormen de basis voor onze gerechten en diverse menu's. Onze keukenstijl heeft sinds 2018 een nieuwe impuls gekregen door de komst van onze nieuwe Italiaanse chef-kok, Alessandro Sapienza,

Het Savarijn behoort al jaren tot de betere restaurants van Nijmegen. Dit is te danken aan een constant goed niveau van de keuken en aan de fraaie wijn-spijs combinaties, maar zeker ook aan de vriendelijke en attente bediening. Het Savarijn werkt met maandkaarten. Hierop vindt u gerechten die zijn geïnspireerd door het seizoen en gebaseerd op het aanbod van de markt.

Een bewuste keuze voor een ambachtelijke, seizoensgerichte keukenstijl, uitgevoerd in een moderne keuken en volgens eigentijdse methoden werd beloond. Vanaf 1996 is het restaurant een vaste waarde in de Michelingids. GaultMillau waardeert de keuken met 13 punten. Het Savarijn is opgenomen in de Top 500 van "Lekker" en de restaurantgids voor wijnliefhebbers, Grootspraak, rekent Het Savarijn tot de beste wijnrestaurants van Nederland. De "Diningguide" van WineSpectator heeft het restaurant 10 jaar een "Award of Excellence" verleent en de Duitse Schlemmer Atlas kent Het Savarijn drie "Kochlöffel" toe - een restaurant met een zeer goede keuken.

Het restaurant is gevestigd in een 19e eeuws hoekpand met karakteristieke hoge plafonds en is volledig air-conditioned. Het is ingericht met eigentijdse materialen en kunst van de Rotterdamse meesterbindster Hanna de Bruijn. Aan de wand hangen werken van de Nijmeegse kunstenares Denny Baggen. De sfeer in het restaurant laat zich omschrijven als "stijlvol informeel", maar zeker ook als "informeel stijlvol".

Meer Restaurants in de buurt

Deze Restaurant Het Savarijn vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Restaurants in de buurt.