Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Reuvers Tuinieren

Reuvers Tuinieren

Veluwstraat 36, 6644AE, Ewijk 0487-522151 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Reuvers Tuinieren is een begrip in Ewijk en omgeving. Ruim 20 jaar voeren wij met passie en plezier een dynamisch hoveniersbedrijf. Een goed advies en ontwerp vormen de basis van de aanleg.
Door een persoonlijke benadering en respect voor de natuur, ontstaat een origineel doordacht tuinidee.
Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel .
Een team van vakbekwame en betrouwbare medewerkers gaat serieus om met de wensen van u, als klant.
Reuvers Tuinieren kunt u inschakelen voor alle voorkomende werkzaamheden in het groene segment.

Service klink ouderwets maar is wel de toekomst.

Aanleg
De aanleg van uw tuin ligt in het verlengde van een bijbehorend, degelijk ontwerp. Voorbeelden van aanleg werkzaamheden zijn: aanleggen van patiotuinen tot grotere oppervlakten, verzorgen van het ontwerp van uw tuin, uitzetten van het betreffende ontwerp, grondwerk en realiseren verhardingen/ sierbestratingen. Ook verzorgen wij diverse elementen: vijver, verlichting, beregening(systemen), vlonders, natuurstenen keeringen, RVS waterbakken, pergola’s, tuinhuizen/overkappingen en beplantingen. Maar denk ook aan een fraai terras met mooie tuinmeubels of de plaatsing van een stijlvol tuinhuisje. Deze dienen zodanig te worden aangelegd dat u elk moment van de dag optimaal van én in uw tuin kunt genieten

Ontwerp
In de basis van een aanleg van een tuin of groenvoorziening geldt dat er een tekening dient te worden gemaakt. In de beginfase is het eisen- en wensen pakket van de cliënt mede beeld-bepalend voor het tot stand komen van een tuintekening welke fungeert als leidraad in het uitvoeringstraject. Ook geeft het de verlichtingspatronen weer en de mogelijkheid van beregeningen. Verder kunnen vrijwel alle elementen worden toegevoegd indien het inpasbaar is op de perceels grootte van de aan te leggen tuin. De omgeving speelt ook een duidelijke rol. Al met al is dit een belangrijke fase om tot een harmonisch geheel te komen.

Meer Tuinaanleg en onderhoud in de buurt

Deze Reuvers Tuinieren vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Tuinaanleg en onderhoud in de buurt.