Rewinkel Autobanden

Rewinkel Autobanden

Oude Rijksweg Noord 58, 6114JG, Susteren 046-4395950 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

De specialist in banden en velgen te SUSTEREN

Autobanden Rewinkel uit Susteren verkoopt en monteert de mooiste banden en velgen van topkwaliteit.

Als het om banden of velgen gaat, dan bent u bij Autobanden Rewinkel aan het juiste adres. Onze professionele en erkende velgen- en bandenservice in Susteren heeft alles in huis om aan al uw eisen te kunnen voldoen: kennis van zaken, ervaring, motivatie en een uitgebreide voorraad. En dat alles tegen opvallend scherpe prijzen. Al veel klanten zijn u voorgegaan en weten ons steevast te vinden als zij ons nodig hebben. Ons grote vaste en tevreden klantenbestand groeit met de dag, want men weet dat als men bij ons is geweest, men altijd op kwaliteit en doelgerichte service kan rekenen. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u interesse hebt in meer informatie of als u vragen hebt met betrekking tot onze producten.

Onze producten

Wij leveren alle standaard- en high performancebanden voor ieder type personenauto. Alle topmerken zijn voorradig, waardoor u ervan verzekerd bent dat wij u altijd volledig van dienst kunnen zijn. Onze toonaangevende velgen zijn een van de populairste accessoires voor de auto. Met aluminium velgen geeft u uw auto een modern of sportief uiterlijk en kunt u zich onderscheiden van andere automobilisten. Dit is een interessante bijkomstigheid, maar wat belangrijker is, is dat onze velgen van gedegen kwaliteit zijn.

Onze garanties

Al onze diensten en producten zijn voorzien van een absolute kwaliteitsgarantie. Onze bandenservice hecht grote waarde aan deze kwaliteit en stelt alles in het werk om deze te allen tijde voor u te realiseren. Wij maken daarbij altijd duidelijke prijsafspraken met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat beide partijen precies weten waar ze aan toe zijn. U weet wat u kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Wat onze kwaliteitsgarantie mede waarborgt is ons professionele personeel. Dat staat volledig tot uw beschikking en kan u voorzien van helder advies.

Meer Autoaccessoires en onderdelen in de buurt

Deze Rewinkel Autobanden vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Autoaccessoires en onderdelen in de buurt.