Riemer Schilders BV

Riemer Schilders BV

Havenstraat 48, 1271AG, Huizen 035-5253298 Website

Openingstijden (20 nov - 26 nov)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Schilders- en wandafwerkingsbedrijf Riemer B.V. is al generaties lang een begrip. Sinds de oprichting in 1944 is het bedrijf van vader op zoon overgegaan. Ervaring en kennis uit het verleden worden gecombineerd met de toepassing van de modernste technieken. Echter, het traditionele vakmanschap is daarbij steeds blijven bestaan.

Wij werken in opdracht van particulieren, MKB, Verenigingen van Eigenaren en bouwondernemingen.

Uw woning, kantoor of bedrijf heeft goed onderhoud nodig. Wij zorgen ervoor. Grote of kleine projecten, binnen- of buitenwerk.

Wij zorgen voor een duurzame afwerking van houtwerk, wanden, plafonds.

Ongeacht de aard of schaal van het project, wij plannen zorgvuldig. Het gaat uiteraard vaak om onderhoud voor de lange termijn. Bij grotere projecten stellen wij altijd een nauwkeurige meerjarenplanning op voor onderhoud. Maar ook onderhoud van kleinschaligere projecten of particulier schilderwerk controleren we periodiek. Goed onderhoud komt de kwaliteit en de uitstraling van uw woon- of werkplek ten goede.

Schilderwerk voor omvangrijke nieuwbouwprojecten is in goede handen bij Riemer Westland. Wij werken regelmatig voor projectontwikkelaars, bouwondernemingen of woningcorporaties. Zorgvuldige planning en management zijn bij deze opdrachten van het grootste belang.

Ons werk voor Verenigingen van Eigenaren vraagt om een projectmatige aanpak. Wij stellen in nauw overleg met eigenaren en projectontwikkelaars vaak Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) op. Zo zijn VvE’en altijd verzekerd van goed onderhoud.

Riemer Westland werkt alleen met hoogwaardige verfsoorten, van onder meer onze ‘hofleveranciers’ Sigma en Sikkens.

Natuurlijk is verf ons belangrijkste materiaal. Maar naast verf werken we met materialen voor houtrotreparatie, kit, reiniging, vulmiddelen en wandafwerking. Riemer Westland is D.O.E.-gecertificeerd voor duurzame houtrotreparatie.

Bekijk onze bedrijfspresentatie.

Link: www.youtube.com/watch?v=1T0nTFbYvrE

Meer Wandbekleding in de buurt

Deze Riemer Schilders BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Wandbekleding in de buurt.