Let op: Vandaag is het 2e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Rietdekkersbedrijf J de Gouw

Rietdekkersbedrijf J de Gouw

Theodorus Rijkenstraat 32, 5154AK, Elshout 0416-379110 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 3 generaties lang zorgt Rietdekkersbedrijf de Gouw voor de meest prestigieuze klein- en grootschalige projecten in zowel binnen- als buitenland.

Oom, neef, vader, zoon. Het ambacht van rietdekken wordt vaak doorgegeven van familielid op familielid. Vele bedrijven bestaan dan ook al meer dan honderd jaar. Ook wij zijn een bedrijf dat al vele jaren deze tradities hebben doorgegeven.

Al onze ervaring, kunde, ambacht en de goede "mond-op-mond" reclame heeft ons door de jaren laten uitgroeien tot een van de grootste rietdekkersbedrijven in Nederland. En dat is niet voor niets.

Naast boederijen, villa's, landhuizen en vakantiehuisjes in binnen- en buitenland kunnen wij door ons vakkundig personeelsbestand ook grotere projecten aan. Het inmiddels wereldberoemde "Huis van de Vijf Zintuigen" in de Efteling is een project van ons.

Wij zijn lid van de Vakfederatie Rietdekkers en werken volgens de uitvoeringsrichtlijnen die de vakfederatie voorschrijft. Ieder dak wordt gemaakt onder garantievoorwaarde en tevens is het mogelijk om het dak door de Vakfederatie te laten keuren. Op deze manier biedt ons bedrijf U maximale zekerheid.

Over een heel simpel product als riet valt eigenlijk ontzettend veel te vertellen. Ook over de vele misverstanden die bestaan over het brandgevaar, dat het niet waterdicht zou zijn etcetera. Gelukkig heeft de Vakfederatie Rietdekkers, waarbij wij zijn aangesloten, een uitgebreide site met alle mogelijke informatie over riet, rieten daken, verschillende kapconstructies, onderhoud, brandveiligheid en de mogelijkheid om uw dak te laten keuren na oplevering. U vindt al deze informatie bij de vakfederatie op www.riet.nl.

De prijs van een rieten dak is afhankelijk van een aantal factoren. De oppervlakte en moeilijksgraad van het dak natuurlijk, maar ook eventuele bijkomende werkzaamheden als timmerwerk en/of de kapconstructie. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor een indicatie.