Let op: Vandaag is het 1e Pinksterdag, veel winkels in Nederland zijn vandaag gesloten, niet alle winkeliers hebben hun openingstijden aangepast, bel met de winkel om teleurstellingen te voorkomen.

Rijkers Naaimachine specialist BV

Rijkers Naaimachine specialist BV

Molenstraat 81, 5461JP, Veghel 0413-363293 Website

Openingstijden (14 mei - 20 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  gesloten
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  - -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

 • Vrijdag 18 mei

  tot 21:00
 • Vrijdag 25 mei

  tot 21:00

Open op zondag


Bedrijfsomschrijving

Rijkers naaimachines is al bijna 100 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud, reparaties en cursussen. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles heeft de huidige eigenaar Leo Rijkers nog aangevuld met de diverse opleidingen voor machine-technische kennis en vakbekwaamheid. Vanzelfsprekend beschikt ook het gastvrije team van Rijkers over de nieuwste vakkennis en ervaring.

VAKMANSCHAP.

Alle merken naaimachines kunnen we in onze eigen werkplaats repareren. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen de machine weer gebruiksklaar te hebben.

Het team van Rijkers is trots op hun vak. En dat is terug te vinden in de hoge kwaliteitseisen die zij zelf stellen. Leo en Desirée Rijkers: “Onze medewerkers zijn altijd volledig geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van naaimachines. Daarnaast is ook de volledige kennis over alle oudere type naaimachines vanzelfsprekend in huis. Niet voor niets brengen mensen uit heel Nederland, en zelfs België en Duitsland, hun naaimachines ter reparatie en onderhoud naar Veghel”.

WILT U MEER INFORMATIE?

U bent van harte welkom in onze winkel in Veghel. Leo, Desirée, Inge, Hélène, Karin, Otto, Gonny, Marion, Piet, Ted, Inge, Jelle en Meike helpen u graag en met Brabantse gastvrijheid!

m de service is Rijkers vermaard: goed advies, begeleiding bij het kopen en gratis lessen om alles uit de gekochte machine te halen, zijn bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast bieden we op de meeste modellen 3 tot 5 jaar garantie èn de eerste jaren gratis onderhoud. Kiest u voor een gebruikte machine: ook dan kunt u vertrouwen op uitstekende service en 3 jaar garantie met inruil zekerheid.

Tevens bieden wij de extra kennis en service van alle merken naaimachines en zijn we ook gespecialiseerd in borduurmachines. We hebben vrijwel alle modellen in de winkel op voorraad en voor demonstratie klaar staan.
Door de volledige opleidingen in Zwitserland en Zweden worden alle merken vakkundig gerepareerd.

Meer Naai en handwerkgoederen in de buurt

Deze Rijkers Naaimachine specialist BV vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Naai en handwerkgoederen in de buurt.