Rijnberg Transportservice BV A C

Rijnberg Transportservice BV A C

Ambachtsstraat 1, 4538AV, Terneuzen 0115-612384 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

A.C. Rijnberg transportservice b.v. verzorgt stukgoed-, volume- en containertransport. Wij zijn actief in geheel Europa waarbij onze hoofdroutes zich bevinden in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk. Hier zijn wij tevens sterk in groupage-transport, met name in de regio Noordwest-Frankrijk (Le Havre – Parijs – Quimper - Brest).

Ons transportbedrijf is gevestigd in Terneuzen, centraal in de driehoek Vlissingen-Rotterdam-Gent en Antwerpen. Hier werken we aan een logistieke dienstverlening die efficiënt, flexibel en kwalitatief uitstekend op orde is.

A.C. Rijnberg transportservice vervoert van en naar tal van landen in Europa. Naast onze dagelijkse hoofdroutes in de Benelux, Duitsland en Frankrijk, verzorgen wij tevens transporten naar iedere gewenste bestemming binnen en buiten Europa.

Kwaliteit
Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark. Wij onderhouden onze wagens zelf en hebben daarbij oog voor zowel de technische aspecten als de representativiteit. Onze wagens en onze chauffeurs zijn ons visitekaartje. Wij verzorgen nationale en internationale transporten voor zowel reguliere goederen als ADR-goederen. De kwaliteitsnorm SQAS is hiervoor één van onze kwaliteitsmanagementsystemen. Dit betekent dat het transport van chemische goederen op een veilige, kwalitatief goede en voor het milieu juiste manier uitgevoerd wordt. Tevens zijn wij ISO 9001: 2008 gecertificeerd. Alle chauffeurs zijn binnen onze eigen rijschool nageschoold voor de code 95 codering. Deze is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken.

Service
Servicegraad staat bij A.C. Rijnberg transportservice hoog in het vaandel. Door het gebruik van TMS en track&trace kunnen wij op ieder moment zien waar een vracht zich bevindt en hoe laat deze zal aankomen. Het tijdig afleveren van uw transporten staat centraal. Verder streven wij ernaar om voor iedere transportvraag een passende oplossing te vinden.

Meer Openbaar vervoer in de buurt

Deze Rijnberg Transportservice BV A C vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Openbaar vervoer in de buurt.