Rijschool Easydriving

Rijschool Easydriving

Rhenenstraat 59, 2546TR, Den Haag 06-81020856 Website

Openingstijden (24 apr - 30 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Koopzondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Rijschool Den Haag : Autorijschool & Motorrijschool Easydriving
rijschool den haag

Rijschool Easydriving de naam zegt het al, wij zorgen ervoor dat jij op een makkelijke manier de weg naar jouw autorijbewijs of motorrijbewijs zult afleggen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van rijles, expertise, en onze gedrevenheid maken wij dit voor jou mogelijk.

Of je nu motorrijles of autorijles wilt, bij ons is dit allemaal mogelijk voor een zeer scherpe prijs. Onze rijschool is gevestigd in Den Haag, maar wij geven rijles in meerdere regio's.

Onze leerlingen staan bij ons centraal en wij zullen er alles aan doen om op een leuke en professionele manier, onze leerlingen de weg op te helpen. Doordat onze rijles 60 minuten duurt hebben wij meer tijd om dingen uit te leggen en jou te leren, en dat voor een betaalbare prijs!

Autorijlessen op maat
Het behalen van een rijbewijs is een spannende mijlpaal, één die nieuwe bestuurders vrijheid en onafhankelijkheid geeft. Helaas, komt dit ook met risico en gevaar.
Onze missie is om beginnende bestuurders zo goed mogelijk voor te bereiden op het hectische verkeer.
Het is niet moeilijk om iemand te leren auto rijden, de uitdaging is om iemand te leren veilig te rijden op drukke wegen met veel onvoorspelbare situaties. Onze ervaren rijinstructeurs kunnen dit als de beste aan jou overbrengen. Onze rijles is afgestemd op jou!
Iedere student heeft een andere stijl en tempo om het rijden onder de knie te krijgen. We beginnen altijd met een gratis proefles, met een beoordeling van de specifieke student. Wij zorgen er altijd voor dat de leerling kalm, zelfverzekerd en klaar is om te leren. We begrijpen en respecteren de behoeften van elke student.

Betrouwbare rijinstructeurs
Alle Easydriving instructeurs moeten aan strenge eisen voldoen, zo hebben al onze instructeurs vele jaren ervaring, en al vele bestuurders de weg op geholpen.

Meer Verkeersscholen in de buurt

Deze Rijschool Easydriving vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Verkeersscholen in de buurt.