Rioolservice P C vd Wiel BV

Rioolservice P C vd Wiel BV

Hillegommerdijk 448, 2144KV, Beinsdorp 023-7775041 Website

Openingstijden (16 apr - 22 apr)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  gesloten
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Wat op 1 november 1969 als een eenmanszaak begon, is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 40 gemotiveerde en bekwame medewerkers. Onze dienstverlening wordt steeds breder. Een logisch gevolg van de wensen uit de markt. P.C. van der Wiel B.V. is allang niet meer alleen rioolreinigingsbedrijf. U kunt ons ook inschakelen voor drainagereiniging, veegwerk, groenvoorziening en onkruidbestrijding. En 's winters zorgen we er graag voor dat alles goed begaanbaar blijft. P.C. van der Wiel B.V. is dus een allround organisatie. Met eigen loodgieters en enorm veel professioneel materieel. Omdat u de mogelijkheid van alle diensten onder één dak steeds belangrijker vindt.

Riolen ontstoppen
P.C. van der Wiel B.V. is al zo'n 35 jaar gespecialiseerd in het ontstoppen van allerlei leidingen in en rond woonhuizen. Denk o.a. aan de afvoeren van toiletten, keukens, wasmachines, badkamers enzovoorts. Voor dit belangrijke werk waarbij vaak spoed vereist is, beschikken wij over speciale hogedrukspoelwagens, uitgerust met voorzieningen om afvoeren onder hoge druk te reinigen en met diverse soorten veren voor de kleinere leidingen. Meestal hebben wij de gangbare pvc hulpstukken bij ons, voor het geval we tijdens het ontstoppen zien dat er kleine reparaties aan de afvoerleiding wenselijk zijn. Dat herstelwerk kan meestal direct worden uitgevoerd.

Camera-inspecties
Bij regelmatig terugkerende rioolproblemen kunnen wij de mogelijke oorzaak traceren met behulp van een camera en/of NaviTrack. Daarmee zijn wij ook in staat om het rioolstelsel nauwkeurig in kaart te brengen zonder extra graafwerk. Deze apparatuur helpt ons bepalen waar het probleem zich bevindt. Met de camera-inspectie maken wij - zo nodig - een opname van uw riolering. De opgenomen beelden kunnen op video vaqstgelegd worden. Door op deze camera of op de doorspuitslang van onze hogedrukspoelwagen een zender te plaatsen, kunnen we boven de grond het rioolsysteem in nauwkeurig kaart brengen.