Risseeuw Bakkerij

Risseeuw Bakkerij

Plein 25, 4543BJ, Zaamslag 0115-431293 Website

Openingstijden (21 mei - 27 mei)

 • Deze week| Volgende week

 • Maandag

  -
 • Dinsdag

  -
 • Woensdag

  -
 • Donderdag

  -
 • Vrijdag

  -
 • Zaterdag

  -
 • Zondag

  gesloten

Koopavond

Geen koopavonden bekend

Open op zondag

Geen koopzondagen bekend


Bedrijfsomschrijving

Brood- en Banketbakkerij en Chocolaterie Risseeuw in Zaamslag is sinds 1912 een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. Al meer dan 100 jaar zorgt het ambachtelijke familiebedrijf voor vers gebakken brood, gebak en chocoladeproducten. Naast de winkel in Zaamslag zijn er ook twee verkooppunten in Terneuzen, Biervliet en Hulst. In 2013 ontving de bakkerij het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Een kroon op het werk van de afgelopen jaren.

In de bakkerij in Zaamslag wordt met 13 brood- en banketbakkers gestreefd om iedere dag voor u zo vers mogelijk, van de beste grondstoffen, de allerbeste producten te bereiden. Naast kwaliteit en assortiment zijn bij Bakkerij Risseeuw ook flexibiliteit en service belangrijk. Bakkerij Risseeuw is sinds 1997 HACCP-gecertificeerd. Dit certificaat wordt behaald als een bedrijf voldoet aan de strengste hygiëne eisen die voor de voedingsbranche gelden. Het houdt in dat ruimtes, machines en gereedschappen volgens een precies schema schoongemaakt worden. Maar ook dat het productieproces op een zeer strikte hygienische manier plaatsvindt.

Bakkerij Risseeuw volgt actuele ontwikkelingen en trends op de voet. Dit gebeurt o.a. via beurzen en vakbladen. Met de opgedane kennis geven de bakkers overal een eigen swing aan. Niets is standaard bij Bakkerij Risseeuw.

Assortiment
■Brood
■Belegde, hartige en koffiebroodjes
■Taarten en gebak
■Chocolaterie

Bakkerij Risseeuw biedt u een ruim assortiment brood, kleinbrood, banket, snacks en chocolade aan. Zelfs voor een origineel (relatie) geschenk kunt u bij Bakkerij Risseeuw terecht. Door uitsluitend gebruik te maken van eersteklas grondstoffen zoals bijvoorbeeld 100% roomboter leggen we de basis voor het kwaliteitsniveau. Dit niveau wordt verder verbeterd door kritisch te blijven op de producten die we bereiden. Waar nodig verbeteren we de bereiding zodat de producten die de winkels verlaten van goede kwaliteit zijn.

Meer Bakker en Broodjes in de buurt

Deze Risseeuw Bakkerij vestiging gesloten? Probeer dan één van de andere Bakker en Broodjes in de buurt.